Moderně zařízený, novy apartmán, s výhledem na moře, Medulin

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14473
199 999 € ≈ 5 069 975 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 800 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji krásný nový apartmán nacházející se ve druhém patře moderní budovy v Medulinu.

Apartmán je plně vybavený a zařízený, takže je připraven k okamžitému nastěhování nebo pronájmu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem, dvě ložnice, koupelnu a terasou s krásným výhledem na moře. Součástí prodeje je také parkovací místo.

Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním a každá místnost je klimatizována, což zajišťuje komfort po celý rok.

Tento apartmán je ideální nejen pro trvalé bydlení, ale také jako investiční příležitost pro turistický pronájem díky své výhodné poloze a plnému vybavení.

Apartmán v Medulinu nabízí perfektní kombinaci luxusního bydlení a výhodné investice. Blízkost k moři a turistickým atrakcím zaručuje vysokou poptávku po pronájmu, což z něj činí skvělou investiční příležitost. Výhled na moře a moderní vybavení zvyšují atraktivitu této nemovitosti jak pro trvalé obyvatele, tak pro turisty.

Medulin je jedno z nejznámějších turistických center na Istrii, které nabízí nejen krásné písečné pláže, ale také bohatou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. Medulin je populární destinací díky svému mírnému středomořskému klimatu, čistému moři a blízkosti historických památek a přírodních parků. V oblasti najdete mnoho restaurací, obchodů a zábavních zařízení, což z Medulinu činí ideální místo jak pro trvalé bydlení, tak pro letní dovolenou.

Chorvatsko je ideální země pro nákup nemovitostí u moře, a to díky své krásné přírodě, stabilnímu trhu a rostoucí poptávce po turistických pronájmech. Istrie patří mezi nejvyhledávanější oblasti, kde můžete těžit z přírodních krás, kulturních památek a blízkosti dalších oblíbených destinací v Evropě.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní služby při nákupu luxusních nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít ideální byt nebo dům u moře podle vašich požadavků a poskytneme vám profesionální poradenství a právní asistenci. Specializujeme se na luxusní apartmány a vily u moře, které splňují vysoké standardy bydlení.

Pokud hledáte nemovitost v Medulinu nebo v jiné atraktivní lokalitě v Chorvatsku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem a realizací vaší vysněné investice.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
59 m2
Užitná plocha
57 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Obchod
400 m
Lékař
380 m
Kavárna
110 m
Restaurace
60 m
Bar
110 m
Škola/školka
240 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00