Garsoniéra na prodej v Malešnici, Zagreb

Zahřeb Malešnica, Chorvatsko – ID 14560
120 000 € ≈ 3 018 000 Kč
Plocha 34 m2
Dispozice studio
Podlaží 1/4
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji půvabnou garsoniéru o rozloze 34,20 m², která se nachází v přízemí nové čtyřpatrové budovy v atraktivní lokalitě Malešnica v Záhřebu.

Byt je řešen v moderním polopatrovém stylu, což zajišťuje efektivní využití prostoru.

Byt se skládá z chodby, skladovacího prostoru, otevřeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou a moderní koupelny. Nad hlavním prostorem se nachází otevřená galerie, kam vede schodiště, a která slouží jako ložnice. Byt je kompletně zařízený a vybavený, a nevyžaduje žádné další investice, což je ideální pro zájemce, kteří hledají okamžitě obyvatelnou nemovitost.

Tato lokalita nabízí vynikající dostupnost veškerých obchodů a služeb. V bezprostřední blízkosti najdete gymnázium Lucijana Vranjanina a další školy, obchody, restaurace a lékařské služby. Díky výborné poloze máte snadný přístup k veřejné dopravě i do centra města, což zajišťuje pohodlný život v dynamické části Záhřebu.

Záhřeb, hlavní město Chorvatska, je moderní a dynamické město s bohatou historií, kulturou a atrakcemi. Díky středomořskému klimatu a široké nabídce kulturních, vzdělávacích a společenských aktivit je Záhřeb ideálním místem jak pro trvalé bydlení, tak pro investici do nemovitosti.

Naše realitní kancelář poskytuje kompletní servis při nákupu nemovitostí, od právního poradenství po správu transakcí. Pomůžeme vám najít tu nejlepší nemovitost, která odpovídá vašim potřebám, a zajistíme hladký a bezpečný nákup. Nabízíme širokou škálu nemovitostí v různých lokalitách po celém Chorvatsku.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky tohoto útulného bytu v Záhřebu.

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
studio
Plocha
34 m2
Užitná plocha
33 m2
Parkování
Ano
Obchod
50 m
Lékař
100 m
Kavárna
20 m
Restaurace
160 m
Bar
230 m
Škola/školka
120 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00