Apartmány s výhledem na moře ve dvou rezidenčních budovách s výtahem v Rafailovići

Rafailovici, Černá Hora – ID 12581
120 000 € ≈ 3 016 200 Kč
Plocha 55 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/4
Moře 500 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji apartmány ve dvou rezidenčních budovách s výtahem v Rafailovići. Obě budovy se nacházejí pouhých 500 metrů od nejbližší pláže v Rafailovići a nejznámějších rybích restaurací.

Nabízíme různé typy apartmánů:

- Jednopokojové apartmány

- Dvoupokojové apartmány

- Třípokojové apartmány

Obě budovy byly postaveny s ohledem na nejvyšší stavební standardy a z kvalitních materiálů. Před budovami je parkoviště pro obyvatele. Jedna z budov disponuje malým bazénem, který mohou obyvatelé využívat.

Všechny apartmány nabízejí nádherný výhled na moře, což dodává pobytu zvláštní kouzlo a klid.

Rafailovići je malebná přímořská vesnice v blízkosti Budvy, známá svými krásnými plážemi a vynikajícími rybími restauracemi. Oblast nabízí klidné prostředí pro relaxaci, ale zároveň je v blízkosti živého městského života. Pláže v Rafailovići jsou oblíbené pro svou čistotu a krásu, a díky tomu jsou ideální pro rodiny i jednotlivce hledající klidné a malebné místo k pobytu.

Pokud hledáte nemovitost, která by splňovala vaše konkrétní požadavky, rádi vám pomůžeme najít ideální místo k životu nebo investici. Neváhejte nás kontaktovat s vašimi představami a my vám nabídneme nejlepší možnosti, které trh nabízí. Ať už hledáte apartmán s výhledem na moře, rodinný dům nebo investiční příležitost, jsme zde, abychom vám pomohli najít to pravé.

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
55 m2
Užitná plocha
53 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00