Zařízený řadový dům s dvorem, 100 m od moře v Žaborići

Žaborić, Chorvatsko – ID 14542
320 000 € ≈ 8 088 000 Kč
Plocha 290 m2
Dispozice 4+kk
Moře 100 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme krásný, plně zařízený řadový dům v klidné lokalitě Žaborić, jen 100 metrů od moře. Tento dům o celkové obytné ploše 140 m² je ideální pro rodinné bydlení, letní dovolenou nebo jako investice pro turistické pronájmy.

Dům je postaven na pozemku o rozloze 215 m², z toho 150 m² tvoří oplocený dvůr s malou zahradou, kde najdete gril a parkování ve stínu stromů. Dům je pečlivě udržovaný, bez vlhkosti, s dřevěnými okny a nabízí částečný výhled na moře.

Přízemí (cca 30 m²): Nachází se zde garáž, která slouží jako letní kuchyně a relaxační prostor.

Patro (cca 55 m²): Sestává z obývacího pokoje, WC, kuchyně a jídelny s přímým vstupem na terasu s výhledem na moře. Tato úroveň má zajímavé dvouúrovňové řešení, což přidává prostoru dynamiku.

Vysoké podkroví (cca 55 m²): Zde jsou tři ložnice, koupelna a chodba.

Dům je plně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování, což z něj činí ideální nemovitost nejen pro letní bydlení, ale také jako trvalý domov.

Dům nabízí výbornou polohu v blízkosti malebných pláží a díky své poloze je ideální pro rodinnou dovolenou nebo pronájem turistům. Uklidňující prostředí a čisté moře zajišťují dokonalé místo pro relaxaci, zatímco blízkost Šibeniku nabízí možnost vychutnat si bohatou historii a kulturní dědictví tohoto krásného města.

Žaborić je malá, poklidná destinace známá svými vilami a soukromými domy, která je vzdálena pouhých 11 km od Šibeniku. Nabízí klidné prostředí vhodné pro rodiny, s krásnými písečnými a kamennými plážemi, kde si můžete užívat klid i během sezóny, aniž byste byli vystaveni přelidněným oblastem. V blízkosti najdete veškerou potřebnou infrastrukturu a pohodlný přístup do historického města Šibenik, což činí z Žaboriće ideální místo pro trvalé bydlení nebo letní pobyt.

Chorvatsko je vyhledávanou destinací pro investice do nemovitostí, díky svým krásným plážím, klidnému prostředí a středomořskému klimatu. Nabízí bohaté možnosti pro rekreační aktivity, ať už se jedná o vodní sporty, turistiku nebo objevování historických měst. Žaborić je jednou z těch méně známých, ale velmi žádaných lokalit, kde můžete zažít opravdový středomořský životní styl.

S našimi zkušenostmi vám zajistíme kompletní servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít ideální nemovitost dle vašich požadavků a zajistíme bezproblémový právní servis. Naše služby zahrnují i podporu při převodu vlastnictví a všechny potřebné kroky spojené s koupí nemovitosti v zahraničí.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a sjednejte si prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
290 m2
Pozemek
215 m2
Užitná plocha
140 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00