Půvabná Vila s bazénem a výhledem na moře v okolí Splitu

Split , Chorvatsko – ID 14561
1 790 000 € ≈ 45 313 850 Kč
Plocha 384 m2
Dispozice 5+kk
Moře 300 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji impozantní vilu, která se nachází na prostorném pozemku o rozloze 618 m². Vila nabízí čistou obytnou plochu 292,90 m², rozloženou na třech podlažích: podzemí, přízemí a první patro. Celková hrubá obytná plocha činí 384 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné a luxusní bydlení.

V podzemí vily se nachází garáž pro dva automobily, praktická úložná místnost a prostor pro relaxaci a zábavu. Tento prostor je vybaven kulečníkovým stolem, domácím kinem, kuchyňským barem, koupelnou, saunou a jacuzzi, což vytváří ideální prostředí pro odpočinek. Speciální atmosféru podtrhují stěny s výhledem na hloubku bazénu, což dodává prostoru unikátní kouzlo.

V přízemí se nachází jedna prostorná ložnice s vlastní koupelnou, obývací pokoj s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, který vede na zastřešenou terasu s bazénem. Dále zde najdete letní kuchyni ideální pro rodinné setkání a přátelská posezení.

První patro nabízí tři další ložnice, každá s vlastní koupelnou a lodžií, které poskytují maximální soukromí a komfort pro každého člena rodiny. Z terasy se nabízí okouzlující výhled na moře, který přidává této vile na exkluzivitě.

Tato vila je ideální nejen pro luxusní bydlení, ale také jako investiční příležitost pro pronájmy v turisticky atraktivní lokalitě. Bioklimatická pergola na terase zvyšuje komfort a poskytuje stín i ochranu před povětrnostními podmínkami, zatímco venkovní kuchyně s plynovým grilem nabízí skvělou možnost k přípravě jídel pod širým nebem.

Vila se nachází v malebné oblasti v okolí Splitu, což je vysoce žádaná lokalita díky své blízkosti k moři, klidnému prostředí a snadné dostupnosti do centra města. Split, historické město s bohatým kulturním dědictvím, je jedním z nejkrásnějších měst na chorvatském pobřeží a nabízí širokou škálu aktivit, od kulturních akcí po vodní sporty.

Chorvatsko je proslulé svým čistým mořem, krásnými plážemi a půvabnými přírodními scenériemi. Jadranské pobřeží nabízí nejen možnosti rekreace, ale i bohaté kulturní zážitky. Vily v těchto lokalitách mají vysoký investiční potenciál, díky čemuž představují skvělou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost pro trvalé bydlení nebo jako investici do turistického pronájmu.

S naší realitní kanceláří získáte kompletní servis od prvního kontaktu až po dokončení nákupu nemovitosti. Nabízíme odborné právní poradenství a zajistíme bezproblémový převod vlastnictví. Jsme specialisté na prodej nemovitostí u moře a pomůžeme vám najít ideální domov nebo investici v Chorvatsku.

Kontaktujte nás pro více informací a dohodnutí prohlídky této exkluzivní vily.

Počet podlaží
3
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
384 m2
Pozemek
618 m2
Užitná plocha
292.9 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
140 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00