Prodej nového luxusního bytu s bazénem v Bilice, Šibenik, Chorvatsko

Šibenik, Bilice, Chorvatsko – ID 14773
349 000 € ≈ 8 827 955 Kč
Plocha 134 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/2
Moře 400 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Tento exkluzivní byt se nachází v klidném a malebném prostředí Bilice, nedaleko Šibeniku. Nabízí dokonalou kombinaci moderního designu, vysokého standardu vybavení a blízkosti přírody. Nemovitost je vzdálena pouhých 400 metrů od moře a méně než 10 minut jízdy od centra Šibeniku, kde najdete veškerou občanskou vybavenost.

Apartmán o rozloze 134,80 m² je součástí rodinné vily, která byla postavena na pozemku o rozloze 448 m². Tento moderní projekt zahrnuje dvě oddělené bytové jednotky, z nichž byt S1 se rozkládá na dvou podlažích (podzemí a přízemí).

Apartmán má samostatný vchod a nabízí:

2 prostorné ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu a šatnu

Velký obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní, která vede na krytou terasu

Moderní koupelny s podlahovým vytápěním

Soukromý bazén o rozloze 27 m² s vyhříváním a hydromasážními tryskami

Venku upravenou zahradu, letní kuchyni a venkovní sprchu s teplou vodou

V celém bytě je podlahové vytápění a chlazení, vysoko kvalitní keramika „Florim“ a na střeše jsou instalovány fotovoltaické panely pro výrobu energie. Dále je k dispozici příprava pro solární bojler na střeše.

Bilice je malá obec poblíž Prokljanského jezera, známá svou přírodní krásou a poklidným životním stylem. Tato lokalita je snadno dostupná z mezinárodního letiště ve Splitu, které je vzdáleno přibližně 45 minut jízdy. Zároveň je dobře propojena s dálnicí a železniční sítí, což umožňuje snadnou dostupnost do ostatních částí Chorvatska.

Město Šibenik je historicky bohaté přímořské město s bohatou nabídkou občanské vybavenosti, jako jsou školy, zdravotnická zařízení, nákupní centra, restaurace a kavárny. Nabízí pestrý kulturní život s množstvím festivalů a koncertů. Bilice, vzdálené jen pár minut od centra, poskytují poklidné prostředí ideální pro rodinný život či rekreační bydlení.

Chorvatsko patří mezi nejžádanější destinace pro investice do nemovitostí v Evropě. Vlastnictví nemovitosti v této oblasti přináší stabilní hodnotu, výhodu příjemného středomořského klimatu a možnost výnosného pronájmu během turistické sezóny. Blízkost moře a atraktivní přírodní scenérie lákají každoročně tisíce turistů.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních lokalitách u moře. Nabízíme kompletní podporu při výběru nemovitosti, právní poradenství a pomoc s financováním. Na základě vašich požadavků vám pomůžeme najít ideální domov, který splní vaše očekávání.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo si domluvte prohlídku tohoto jedinečného luxusního bytu v Bilice u Šibeniku. Pokud tato nemovitost neodpovídá vašim představám, rádi pro vás vyhledáme další nabídky v oblasti Šibeniku a dalších částech chorvatského pobřeží.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
134 m2
Užitná plocha
125 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00