Luxusní nový apartmán s výhledem na moře, Vodice

Vodice, Chorvatsko – ID 13542
330 000 € ≈ 8 297 850 Kč
Plocha 81 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 450 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Na prodej je moderní a luxusní dvoupokojový apartmán, který se nachází ve 2. patře novostavby, jen 450 m od pláže a nově upravené promenády.

Budova, ve které se apartmán nachází, má celkem 12 bytových jednotek a čtyři podlaží: suterén, přízemí, 1. patro a 2. patro. Budova je konstruována z kvalitních materiálů dle posledních stavebních standardů a zahrnuje moderní vybavení jako jsou PVC okna s moskytiérami, skleněné zábradlí, fasáda s tepelnou izolací, elektrické rolety, podlahové topení v obývacím pokoji a koupelně, bezpečnostní vchodové dveře, vysoce kvalitní keramické obklady a moderní sanitární zařízení. V každé místnosti je klimatizace a jsou zajištěny TV/Internet připojení.

K dispozici je také výtah, sklep a garáže. Garážová místa se nacházejí v podzemním podlaží budovy a jsou k dispozici za příslušné ceny v závislosti na velikosti. Každému bytu náleží také sklepní prostor. Plánovaný termín dokončení stavby je srpen 2024.

Apartmán S10 se nachází ve 2. patře a nabízí pohodlný a moderní životní prostor o celkové užitné ploše 81,11 m². Dispozice apartmánu zahrnuje vstupní chodbu, dvě ložnice, koupelnu, prádelnu, kuchyni s jídelnou, prostorný obývací pokoj s přímým přístupem na krytou terasu o velikosti 18,26 m², z níž se otevírá nádherný výhled na moře.

Součástí apartmánu je také jedno parkovací místo a sklepní prostor o velikosti 7,75 m².

Kupující je osvobozen od 3% daně z převodu nemovitostí, což představuje významnou úsporu při pořízení tohoto luxusního apartmánu.

Vodice je populární turistické město, které se nachází v srdci Dalmácie, jen kousek od krásného Jaderského moře. Město je známé svou dlouhou plážovou promenádou, která je ideálním místem pro procházky a relaxaci. Vodice nabízí bohaté možnosti pro volný čas, včetně restaurací, kaváren a obchodů. Sportovní nadšenci si mohou užít vodní sporty, jako je plachtění a surfing, a místní kulturní a historické památky zajišťují zajímavé výlety.

Pokud hledáte moderní apartmán v blízkosti moře s kvalitním vybavením a výhledem na moře, tento apartmán v Vodicích může být přesně tím, co hledáte. Nabízíme vám možnost prozkoumat další nemovitosti v oblasti Vodic a okolí, které splní vaše požadavky na pohodlné a stylové bydlení v blízkosti pláže. Pro více informací a nabídku podobných nemovitostí nás neváhejte kontaktovat.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
81 m2
Užitná plocha
79 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00