Luksusní, vybavena a zařízená vila s bazénem a dvěma samostatnými apartmány v Bilice u Šibeniku

Šibenik, Bilice, Chorvatsko – ID 14877
649 000 € ≈ 16 400 230 Kč
Plocha 238 m2
Dispozice 6+1
Moře 400 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji moderní luxusní vilu, která se nachází v klidném místě Bilice, nedaleko města Šibenik.

Tato atraktivní nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí, ale zároveň chtějí být v blízkosti veškerých městských služeb – pouhých 10 minut jízdy od centra Šibeniku.

Vila je novostavbou s moderním designem a nejvyššími standardy kvality výstavby.

Vila je postavena na pozemku o rozloze 448 m² a nabízí dvě nadzemní podlaží s možností snadného rozdělení na dva samostatné byty. Celková čistá užitná plocha vily činí 238,22 m². Její součástí je také podzemní podlaží o velikosti 35,83 m², které zahrnuje technickou místnost a sklad. Nemovitost je ve fázi dokončování a bude připravena k nastěhování v listopadu 2024.

Přízemí (byt S1) má celkovou užitnou plochu 134,80 m² a zahrnuje prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem, dvě ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu a šatnu, druhou koupelnu, prádelnu a vstupní chodbu. Z obývacího pokoje je přímý vstup na krytou terasu s elektrickou pergolou, odkud je přístup k venkovnímu bazénu o velikosti 27 m² a upravené zahradě s letní kuchyní a venkovní sprchou.

První patro (byt S2) o užitné ploše 103,42 m² má svůj vlastní vchod, ale lze jej propojit vnitřním schodištěm s přízemím. Tato část vily disponuje obývacím pokojem, kuchyní, dvěma ložnicemi, z nichž jedna má vlastní koupelnu a šatnu, druhou koupelnou a vstupem na prostornou terasu s výhledem do okolí.

Vila je vybavena špičkovými materiály a technologiemi pro maximální pohodlí. Stěny jsou izolovány 10 cm vrstvou kamenné vlny, okna mají moderní hliníkové rámy s trojskly, elektrickými roletami a přípravou pro sítě proti hmyzu. V celé vile je instalováno podlahové vytápění i chlazení na vodní bázi, které zajišťují tepelné čerpadla. K dispozici jsou také klimatizační jednotky značky Daikin a fotovoltaické panely na střeše s výkonem 3,69 kW. Bazén je vybaven elektrolýzou pro čištění vody, hydromasážními tryskami a je obložen keramickými dlaždicemi Florim, které dodávají vodě krásný tyrkysový odstín.

Bilice jsou malebné místo nacházející se nedaleko národního parku Krka a jezera Prokljan, které je propojeno s řekou Krka a mořem. Tato lokalita je ideální pro milovníky přírody a vodních sportů. V blízkosti se nachází malé přístaviště pro lodě, což z ní činí skvělou volbu pro jachtaře. Dopravní dostupnost je výborná – dálnice je jen pár minut jízdy a mezinárodní letiště Zadar i Split jsou vzdálené přibližně 50 km.

S Mojenemovitostumore získáte profesionální služby při koupi nemovitosti v Chorvatsku. Naše nabídka zahrnuje různé typy nemovitostí v atraktivních lokalitách u moře, ať už hledáte investici, prázdninový dům, nebo trvalé bydlení. Naše odborné znalosti realitního trhu vám zaručují bezpečný a bezstarostný nákup vaší vysněné nemovitosti.

Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku této luxusní vily.

Počet podlaží
3
Dispozice
6+1
Plocha
238 m2
Pozemek
448 m2
Užitná plocha
230 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
100 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00