Apartmán v přízemí novostavby, Privlaka, 140 m od moře, výhled na moře

Privlaka, Chorvatsko – ID 14598
280 000 € ≈ 7 098 000 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 140 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v přízemí novostavby, pouhých 140 m od moře v malebné obci Privlaka. Byt má částečný výhled na moře a je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely.

Apartmán o čisté užitné ploše 65,9 m² zahrnuje vstupní prostor, chodbu, dvě ložnice, koupelnu, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a prostornou terasu. K bytu navíc patří parkovací místo s možností dokoupení dalšího stání. Celková čistá užitná plocha bytu včetně terasy činí 69,65 m² a majitelé získají i podíl na zahradě.

Apartmán je postaven z tepelně izolačních cihelných bloků, fasáda je zateplena 10 cm polystyrenem. Okna jsou plastová s elektrickými roletami, moskytiérami a třívrstvým sklem. V obývacím pokoji i ložnici je klimatizace, koupelna je vybavena elektrickým podlahovým vytápěním. Vstupní dveře jsou proti vloupání a protipožární. Byt bude mít energetický průkaz třídy A, což zaručuje nízké náklady na energie.

Kupující tohoto bytu neplatí daň z převodu nemovitosti, což je velkou finanční úsporou. Předpokládaný termín nastěhování je léto 2025.

Privlaka je malé, ale velmi oblíbené turistické a rybářské městečko nacházející se pouhých 15 minut jízdy od historického města Zadar. Tato lokalita se rozkládá na prostorném písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Oblast je známá svými průzračnými vodami a mělkými písečnými zátokami, které jsou ideální pro relaxaci a koupání. V Privlace naleznete vše potřebné pro pohodlný život – obchody, restaurace, poštu a zdravotnické služby.

Pro milovníky sportu a dobrodružství nabízí Privlaka možnosti plachtění, surfování a další vodní sporty. Příjemné středomořské klima a krásné prostředí jsou perfektní pro rodinnou dovolenou i pro trvalé bydlení.

Chorvatsko je dlouhodobě vyhledávanou destinací pro své krásné pláže, čisté moře a bohaté kulturní a historické dědictví. Investice do nemovitostí u Jadranského moře je výbornou příležitostí jak pro osobní bydlení, tak pro turistické využití.

Naše realitní kancelář poskytuje kompletní servis a odborné poradenství při koupi nemovitostí. Zajišťujeme hladký a bezproblémový proces převodu vlastnictví, včetně všech potřebných dokumentů a převodů energií. Nabízíme širokou škálu atraktivních nemovitostí po celém chorvatském pobřeží. Pokud hledáte svůj vysněný domov u moře, rádi vám pomůžeme najít tu pravou nemovitost.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a navštivte naše webové stránky, kde najdete další zajímavé nabídky.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
65 m2
Užitná plocha
65.9 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Obchod
290 m
Lékař
4 km
Kavárna
420 m
Restaurace
50 m
Bar
100 m
Škola/školka
260 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00