Vybavený 3+kk v první linií, ideální na investice a osobní používání. Bohaté vybavený komplex

Hurghada , Egypt – ID 13181
90 000 € ≈ 2 252 700 Kč
Plocha 79 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/4
Moře 20 m
Stav Volné
Období Celoroční

První linií a výhled na moře! Tento luxusní byt připravený k nastěhování má 79 m2 a nachází se ve čtvrtém a zároveň posledním podlaží v Turtles Beach Resort Hurghada.

Apartmán se skládá ze dvou ložnic, jedné koupelny, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a balkonu s posezením s výhledem na bazén a okouzlující výhled na moře. Apartmán v Turtles Beach Resort je vhodný pro milovníky klidu, soukromí, investic a luxusu.

Byt je navržen a dokončen z materiálů nejvyšší kvality a má sofistikovaný moderní design, kde si užijete eleganci a jednoduchost na každém rohu.

Turtles Beach Resort Apartment má společné bazény a soukromou pláž pro maximální luxus a relaxaci.

Byt je kompletně zařízen moderním nábytkem.

Byt je plně vybaven špičkovými luxusními spotřebiči značek (TV, bojler a 2 klimatizace).

Kuchyně apartmánu má skříňky, mramorové desky, dřez pod montáž a vestavěné kuchyňské spotřebiče (sporák, pračka, mikrovlnná trouba a lednice)

Turtle Beach Resort Hurghada:

Bydlení v luxusním 5hvězdičkovém resortu umístěném přímo na pláži v klidné čtvrti vám poskytne život v klidu, relaxaci, bezpečí a soukromí. Také nájemce nemovitosti bude těžit z mnoha zařízení a vybavení, jako jsou:

- Soukromá pláž

- 3 bazény

- Uzavřená komunita s bezpečností 24/7

Investice do Turtles Beach Resort Hurghada:

Nejdůležitějšími faktory v investicích do nemovitostí a vysoké návratnosti investic jsou lokalita a financování vaší nemovitosti, my vám poskytneme důvody, proč je investice do „Turtle beach resort“ jednou z nejzabezpečenějších investičních možností na trhu s nemovitostmi v Hurghadě a jak investice do „Turtle beach resort“ vám pomůže získat vysoké procento hodnoty vaší nemovitosti v krátkém čase.

1- Turtle beach resort je luxusní 5hvězdičkový resort, který se nachází přímo na pláži a nachází se v oblasti AL Ahya. Je na vrcholu seznamu nejžádanějších a nejpronajímatelnějších letovisek v této oblasti a těží ze všech svých zařízení a vybavení spolu se svou polohou na pláži.

2- Nemusíte být ve městě, protože si svou nemovitost (krátkodobě/dlouhodobě) budete moci pronajmout odkudkoli na světě díky našich službách na místě nebo můžete jednoduše pronajměte si svůj byt přes Airbnb, výletního poradce nebo rezervaci.

3- Vlastní byt připravený k nastěhování v „Turtle beach resort“ je perfektní volbou, která vám poskytne vysokou míru návratnosti investice, protože ušetříte peníze vynaložené na hotely a prázdninové pronájmy a investujete je do vlastnictví nemovitosti pro vaši dovolená a prázdniny s využitím jako investice produkující příjem tím, že si pronajmete svou nemovitost po zbytek roku.

Umístění Turtles Beach Resort:

Turtles Beach Resort se nachází v klidné čtvrti Al Ahyaa s neuvěřitelnou písečnou pláží, průzračnou tyrkysovou vodou, přírodními lagunami a korálovými útesy a je ideálním místem pro šnorchlování, potápění a rozjímání o přírodě.

Turtles Beach Resort se nachází 10 minut od náměstí Dahar, 10 minut od el Gouna a 15 minut od mezinárodního letiště Hurghada a turistické promenády Hurghada.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
79 m2
Užitná plocha
63 m2
Terasa
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00