Prostorný dům s výhledem na moře ve Šušanj, Bar – Ideální domov pro rodinu i investici

Bar, Šušanj, Černá Hora – ID 14799
225 000 € ≈ 5 683 500 Kč
Plocha 280 m2
Dispozice 5+kk
Moře 250 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento nádherný dům o celkové rozloze 160 m², nacházející se na pozemku o velikosti 200 m², představuje skvělou kombinaci prostoru, funkčnosti a komfortu. Je rozdělen do tří samostatných bytových jednotek, což jej činí ideálním pro rodinné bydlení, ale také jako výbornou investiční příležitost pro pronájem.

Dispozice domu:

První patro: Byt o ploše 80 m² se dvěma prostornými ložnicemi, vhodný pro větší rodinu, která hledá pohodlné a praktické bydlení.

Druhé patro: Menší byt s jednou ložnicí, perfektní pro menší rodinu nebo hosty.

Třetí patro: Studio, které je ideální jako samostatná jednotka pro návštěvy, pronájem nebo pro osobní potřeby majitele.

Dům je obklopen dvorem, který je kompletně pokryt keramickou dlažbou, což nejen vytváří elegantní a udržovaný vzhled, ale také snižuje nároky na údržbu. K dispozici je také parkovací místo, což zajišťuje pohodlný přístup a bezpečné parkování.

Jednou z hlavních předností této nemovitosti je nádherný výhled na moře, který si můžete vychutnávat každý den z každého patra. Dům je prodáván kompletně zařízený, takže je ihned připraven k nastěhování.

Šušanj je klidná a vyhledávaná část města Bar, která nabízí příjemné klima, čisté pláže a krásy Jaderského moře na dosah ruky. Díky své poloze je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít veškeré městské vybavení v dosahu. Centrum města Bar, kde najdete obchody, restaurace, kavárny a kulturní památky, je vzdálené jen několik minut jízdy.

Pokud vás tato nemovitost zaujala nebo hledáte jinou nemovitost v oblasti Bar či kdekoliv v Černé Hoře, neváhejte nás kontaktovat. Naše realitní agentura s dlouholetými zkušenostmi vám ráda pomůže najít domov, který bude odpovídat vašim představám. Nabízíme také možnost personalizované nabídky dle vašich požadavků, ať už hledáte dům u moře, apartmán nebo investiční příležitost.

Kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tým Mojenemovitostumore je tu pro vás, aby vám zajistil hladký a bezproblémový nákup nemovitosti v Černé Hoře.

Počet podlaží
3
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
280 m2
Pozemek
200 m2
Užitná plocha
160 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
90 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00