Prostorné apartmány s výhledem na golfová hřiště a Jaderské moře

Luštica, Černá Hora – ID 13065
740 000 € ≈ 18 444 500 Kč
Plocha 105 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 700 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Prostorné apartmány s výhledem na golfová hřiště a Jaderské moře

Užijte si prostorný, otevřený koncept obývacího pokoje a jídelny, který je ideální pro moderní životní styl a pohodlí.

Kuchyně na míru vybavená spotřebiči značky Miele nebo podobné mezinárodní značky, nabízí luxusní a funkční prostor pro vaření.

Dlaždice s kameninovým a teracovým efektem dodávají bytu elegantní vzhled a jsou snadno udržovatelné.

Balkóny obklopující apartmány poskytují dostatek prostoru pro venkovní posezení a nádherný výhled na okolí.

Obyvatelé mají přístup k bazénu a relaxační zóně Guvno, což nabízí další možnosti pro odpočinek a společenské aktivity.

K dispozici je parkoviště v rámci sousedství pro pohodlné parkování.

Možnosti upgradu zahrnují zakázkové dýhované skříně, vysoce kvalitní parketové podlahy, další spotřebiče Miele (nebo podobné), značkové armatury a sanitární zařízení, stejně jako ohřívač ručníků.

Standardní vybavení:

Sanita značek Laufen a Catalano, koupelnové armatury a doplňky Hansgrohe (nebo podobné) v chromovaném provedení zajišťují vysoký standard kvality.

Tento apartmán představuje ideální kombinaci luxusu, pohodlí a praktického designu, s výhledem na krásná golfová hřiště a Jaderské moře.

Luštica Bay je vizionářská destinace vybudovaná společností Orascom Development, která kombinuje tradiční dědictví Černé Hory s moderním komfortem. Nachází se zde první golfové hřiště v Černé Hoře a komunita The Peaks nabízí architektonicky ohromující domy s decentní sofistikovaností v interiérovém designu.

Botanika, exkluzivní rezidenční edice: Součástí The Peaks je Botanika, kde každá pečlivě navržená rezidence nabízí dramatické výhledy na Jaderské moře a golfové hřiště. Tento odlehlý a soukromý komplex je navržen podle zásad udržitelné architektury s použitím přírodních materiálů, jako jsou kámen a dřevo.

Klid a soukromí: Sophistická čtvrť Botanika poskytuje klid a soukromí, což je ideální kombinace pro odpočinek a relaxaci.

Luštica Bay je nejen ideálním místem k životu, ale také skvělou investiční příležitostí díky svému rostoucímu potenciálu a vybavenosti, která zahrnuje nákupní možnosti, sportovní aktivity a restaurace.

Nabízíme vám šanci stát se součástí této prestižní komunity v srdci Černé Hory. Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
105 m2
Užitná plocha
87.55 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00