Prodej luxusních rezidencí v Luštica Bay – The Peaks Golf Residences & Botanika Villas Černa Hora

Luštica, Černá Hora – ID 14492
2 738 000 € ≈ 68 764 870 Kč
Plocha 264 m2
Dispozice 3+kk
Moře 700 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Nabízíme exkluzivní prodej luxusních rezidenčních nemovitostí v Luštica Bay, prestižním komplexu v Černé Hoře.

Nejnovější čtvrť The Peaks, součást tohoto výjimečného resortu, je navržena tak, aby dokonale splynula s okolní přírodou a poskytovala jedinečné výhledy na Jadran a nové 18jamkové golfové hřiště, které je prvním svého druhu v Černé Hoře.

V rámci Botanika Villas nabízíme luxusní vily, třípokojové domy s privátním bazénem a apartmány s jednou až třemi ložnicemi.

Všechny nemovitosti jsou navrženy s důrazem na udržitelnou architekturu a postaveny z přírodních materiálů, jako jsou kámen a dřevo. The Peaks nabízí nejen maximální soukromí, ale i pohodlí díky blízkosti plánovaného centra s obchody, sportovními zařízeními a restauracemi.

Výjimečná lokalita s výhledem na golfové hřiště a Jadran

Otevřený obývací prostor s krbem a jídelnou

Prémiové kuchyňské vybavení (Nolte a další renomované značky)

Kvalitní keramické obklady v chodbách, koupelnách a kuchyních

Elektrické podlahové vytápění

Prostorné terasy a balkony

Privátní bazén, venkovní kuchyně a sprcha

Garáž a úložné prostory

Platební podmínky:

20 % při podpisu kupní smlouvy

Zbytek lze rozložit do 16 čtvrtletních splátek během dvou let po dodání nemovitosti

Tento flexibilní platební plán umožňuje pohodlné financování vaší vysněné nemovitosti.

Rezidence v Luštica Bay spojují luxusní životní styl s vynikající polohou. Díky blízkosti mariny, možnostem vodních sportů, jachtingu a golfu je tato oblast vyhledávána milovníky aktivního a luxusního bydlení. Golfové hřiště navržené Garym Playerem a blízkost Chorvatska a Dubrovníku přidávají této destinaci na atraktivitě.

Luštica Bay se nachází v Boka Kotorské zátoce, jednom z nejkrásnějších přímořských regionů Černé Hory, který nabízí úchvatné výhledy na moře a okolní krajinu. Černá Hora je stále více oblíbenou destinací pro luxusní investice, díky své bohaté historii, krásným plážím a vysoké kvalitě rezidenčních projektů. Tento region kombinuje přírodní krásy s moderními zařízeními, což z něj činí ideální místo pro exkluzivní bydlení.

S Mojenemovitostumore vám poskytneme kompletní realitní servis při nákupu nemovitostí v Černé Hoře. Pomůžeme vám s výběrem luxusní nemovitosti dle vašich představ, zajistíme právní podporu, asistenci při převodu vlastnictví a poradenství v průběhu celé transakce.

Pokud hledáte luxusní nemovitost s výhledem na moře a golfové hřiště, kontaktujte nás. Pomůžeme vám najít ideální domov nebo investiční příležitost v Luštica Bay

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
264 m2
Pozemek
1020.41 m2
Užitná plocha
182.42 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
163.29 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00