Krásný apartmán s výhledem na moře v Preko, ostrov Ugljan

Preko, Chorvatsko – ID 14523
190 550 € ≈ 4 792 333 Kč
Plocha 67 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 240 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji krásný apartmán ve druhém patře budovy, která se nachází v malebném městečku Preko na ostrově Ugljan. Tento apartmán disponuje úchvatným výhledem na moře a je vzdálen pouhých 240 metrů od pláže a 150 metrů od centra města, což z něj činí ideální místo pro pohodlné bydlení či rekreaci.

Dispozice bytu zahrnuje chodbu, dvě ložnice, koupelnu, kuchyň s jídelním koutem a obývacím pokojem a prostornou lodžii. Lodžie je uzavřená, což znamená, že skutečná plocha bytu je větší než uvedených 58,80 m² zapsaných v katastru – skutečná plocha činí přibližně 67 m².

V rámci budovy je k dispozici společné parkoviště a také společný sklad, který mohou využívat všichni spolumajitelé. Většina nábytku zůstává v bytě, což usnadňuje okamžité nastěhování.

Apartmán nabízí klidné prostředí blízko moře s vynikající dostupností k pláži a všem službám v centru města. Vybaven je klimatizací v obývacím pokoji i ložnicích, což zajišťuje komfort po celý rok. K dispozici je také komín, který umožňuje instalaci kamen na dřevo nebo pelety, což poskytuje alternativní způsob vytápění během chladnějších měsíců.

Preko je klidné přímořské městečko na ostrově Ugljan, známé svým křišťálově čistým mořem a krásnými plážemi. Díky blízkosti Zadaru (pouhých 25 minut trajektem) nabízí Preko kombinaci klidného ostrovního života a snadného přístupu k městským službám a aktivitám. Ugljan je oblíbenou destinací pro milovníky přírody, cykloturistiky a vodních sportů. Městečko Preko je ideální pro ty, kteří hledají klidnou atmosféru a krásné výhledy na Jadran, ale zároveň nechtějí být příliš daleko od větších měst.

Chorvatsko je jednou z nejvyhledávanějších destinací pro nákup nemovitostí u moře, díky krásnému pobřeží a stabilnímu realitnímu trhu. Ostrovní destinace, jako je Ugljan, jsou zvláště populární pro ty, kteří hledají klid a pohodu v kombinaci s možnostmi rekreace a turistiky. Chorvatsko nabízí skvělou infrastrukturu a bohatou nabídku kulturních i sportovních aktivit.

Naše realitní kancelář Mojenemovitostumore se specializuje na luxusní a rekreační nemovitosti u moře. Poskytujeme kompletní servis při nákupu nemovitostí a pomůžeme vám vybrat ideální apartmán nebo dům podle vašich představ. Naše dlouholeté zkušenosti v oblasti realit zajišťují hladký a profesionální průběh celé transakce.

Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto krásného apartmánu v Preku na ostrově Ugljan ještě dnes!

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
67 m2
Užitná plocha
58.8 m2
Lodžie
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
250 m
Lékař
3 km
Kavárna
250 m
Restaurace
60 m
Bar
220 m
Škola/školka
230 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00