Apartmán s výhledem na moře a centrum města Novalja

Novalja, Pag, Chorvatsko – ID 13204
149 747 € ≈ 3 748 167 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji třípokojový apartmán s čistou užitnou plochou 59,66 m², který se nachází ve druhém patře činžovního domu nad centrem Novalje.

Tento apartmán nabízí komfortní a moderní bydlení s výhledem na moře a centrum města.

Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, dvě ložnice, koupelnu, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou o celkové ploše 54,47 m² a terasu o velikosti 1,19 m² s panoramatickým výhledem na moře a centrum Novalje.

Apartmán je plně zařízený a klimatizovaný, což zajišťuje pohodlí během celého roku.

K apartmánu náleží také parkovací místo, což je velkou výhodou.

Lokalita bytu je ideální pro ty, kteří hledají bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Pláž i centrum Novalje jsou vzdálené pouhých 10 minut chůze, což umožňuje snadný přístup k restauracím, obchodům, kavárnám a dalším službám. Novalja je oblíbenou turistickou destinací, známou svými krásnými plážemi, čistým mořem a bohatým společenským životem. Pro milovníky nočního života je zde proslulý plážový klub Zrće, který patří mezi nejznámější party místa v Evropě.

Byt je možné prohlédnout po 15.09.2024.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte.

Město Novalja se nachází v chráněném zálivu v severozápadní části ostrova Pag. V Novalji se realizuje největší počet turistických noclehů na ostrově a je zde také nejbohatší kulturní, pohostinná a zábavní nabídka. V restauracích, sklípcích a bistrech je v nabídce pestrý jídelníček ostrovních pokrmů a rybích specialit. Bary a tančírny nabízejí hudební produkci různých žánrů.

V okolí města Novalja je několik krásných přírodních oblázkových i písečných pláží. Přímo ve městě jsou pláže spíše kamenité nebo betonová mola. Na východní straně Novalji najdete pláž Babe a v zátoce města je písčito oblázková pláž, která se však nevyrovná plážím Zrće, Caska, Planjka a Čista plaža. Na pláž Zrće jezdí z Novalji městská doprava. Na jihu Novalji se nachází oblázková pláž Straško.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
59 m2
Užitná plocha
54.47 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00