Apartmán blízko moře v Tar Vabriga, Istrie

Tar Vabriga, Chorvatsko – ID 14258
179 910 € ≈ 4 518 440 Kč
Plocha 56 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 350 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji krásný byt o rozloze 56,5 m² v obci Vabriga, nacházející se na prvním patře budovy s pěti bytovými jednotkami.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti moře, v malebné části Istrie.

Apartmán disponuje vstupní chodbou, která propojuje všechny části bytu a vytváří tak praktický a přehledný prostor. Prostorná kuchyň s jídelnou je elegantně propojena s obývacím pokojem, který nabízí přímý přístup na terasu. Na terase si můžete užívat venkovní posezení a relaxaci. Dvě pohodlné ložnice poskytují dostatek prostoru pro klidný a nerušený spánek. Součástí bytu je také plně vybavená koupelna.

K apartmánu náleží jedno parkovací místo před budovou, které zajišťuje pohodlné parkování.

Byt je prodáván kompletně zařízený, což znamená, že je připraven k okamžitému nastěhování.

Vabriga je klidná a okouzlující obec v srdci Istrie, jen pár minut chůze od moře. Tar Vabriga je známá svou bohatou historií, krásnými plážemi a tradičním istrijským životním stylem. Nabízí klidné prostředí pro bydlení, zároveň však s dobrou dostupností do větších měst jako Poreč a Novigrad, které nabízejí širokou škálu služeb a zábavy.

Pokud hledáte pohodlný a plně vybavený byt v atraktivní lokalitě blízko moře, je tento byt v Tar Vabriga tou správnou volbou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Rádi vám také pomůžeme s vyhledáním dalších nemovitostí dle vašich představ a požadavků.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
56 m2
Užitná plocha
55 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00