Zařízený nový apartmán s výhledem na moře, 150 m od pláže v Rogoznici

Rogoznica, Chorvatsko – ID 14483
Plocha 57 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 150 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v novostavbě na velmi atraktivní lokalitě v Rogoznici.

Apartmán se nachází pouhých 150 metrů od moře a pláže, a zároveň jen 500 metrů od centra.

Budova byla postavena před dvěma lety, takže je prakticky nová a ve výborném stavu.

Tento apartmán o celkové ploše 57 m² je umístěn v prvním patře a jeho dispozice zahrnuje chodbu, dvě ložnice, koupelnu, open-space obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem a prostornou krytou terasu s krásným výhledem na moře.

Apartmán je kompletně zařízený a vybavený, takže je připraven k okamžitému užívání. Nábytek a veškeré vybavení jsou nové a velmi málo používané, takže apartmán vypadá jako nový. Kromě toho má apartmán dva invertorové klimatizační jednotky pro topení i chlazení, což zaručuje pohodlí během celého roku. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním a byt má bezpečnostní dveře pro zvýšenou bezpečnost. K apartmánu náleží také parkovací místo.

Tento apartmán je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení nebo rekreační nemovitost v blízkosti moře. Nemovitost se nachází v klidné oblasti, ale zároveň nabízí snadný přístup k pláži i k centru města Rogoznica. Apartmán je ideální jak pro celoroční bydlení, tak jako investiční příležitost pro krátkodobý turistický pronájem.

Rogoznica je oblíbené turistické letovisko, známé svými krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou přírodní i kulturní historií. Město nabízí široké spektrum služeb a zábavních aktivit, které z něj dělají vyhledávanou destinaci jak pro rekreanty, tak pro investory do nemovitostí. V blízkosti jsou také oblíbené turistické destinace jako Šibenik, Primošten nebo Národní park Krka.

Chorvatsko je dlouhodobě populární destinací pro nákup nemovitostí díky stabilnímu trhu, příznivému klimatu a vysoké turistické poptávce. Oblasti jako Rogoznica přitahují nejen turisty, ale i ty, kteří hledají klidné bydlení s výhledem na moře.

S Mojenemovitostumore získáte profesionální servis při nákupu nemovitostí na chorvatském pobřeží. Nabízíme kompletní asistenci od výběru nemovitosti až po právní poradenství a bezproblémový převod vlastnictví. S námi se můžete spolehnout na to, že celý proces proběhne hladce a bez starostí.

Pokud vás tento apartmán v Rogoznici zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky. Tento apartmán je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení u moře bez dalších investic do vybavení a zařízení.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
57 m2
Užitná plocha
55 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00