Vila s bazénem a saunou na rozlehlé zahradě, okolí Novigradu

Novigrad, Chorvatsko – ID 14544
750 000 € ≈ 18 862 500 Kč
Plocha 300 m2
Dispozice 5+kk
Moře 6 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji prostorný dům o celkové užitné ploše 274 m², který se rozkládá na pozemku o velikosti 1200 m². Tento moderní dům se skládá z přízemí a prvního patra a je vybaven veškerým komfortem pro příjemné a pohodlné bydlení. V přízemí najdete moderní kuchyni s jídelnou, obývací pokoj, ložnici s vlastní koupelnou, saunu, technickou místnost, hostinské WC a krytou terasu o rozloze 55 m². První patro nabízí tři ložnice, každou s vlastní koupelnou. Dvě z ložnic sdílejí prostornou terasu (30 m²) a třetí ložnice má svoji vlastní terasu (16 m²).

Dům je vybaven tepelným čerpadlem pro vytápění a chlazení, ventil konvektory a podlahovým vytápěním ve všech koupelnách, což zajišťuje maximální komfort během celého roku.

Zahrada je pečlivě upravená středomořskými rostlinami a nabízí řadu relaxačních prvků, včetně vyhřívaného bazénu o velikosti 54 m², slunečníku a velké kryté terasy s jídelním stolem a grilem, ideální pro venkovní posezení. Trávník je vybaven automatickým zavlažovacím systémem a na pozemku je dostatek místa pro tři parkovací místa.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti obklopené přírodou, ale zároveň blízko veškeré potřebné infrastruktury, včetně obchodů, restaurací a pláží. Vynikající tepelná izolace domu zajišťuje nízké náklady na energie, a díky prostorné zahradě s bazénem a venkovním posezením je tato nemovitost ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreační využití.

Novigrad je jednou z perel Istrie, oblíbená destinace pro turisty a gurmány. Je známý svými typickými úzkými uličkami, historickými kostely a městskými hradbami. V okolí se nachází vodní park Istralandia, který je ideální pro rodiny, a ornitologická rezervace Antenal-Mirna, kde můžete obdivovat přírodní krásy a pozorovat ptáky. Novigrad je také skvělým výchozím bodem pro cyklistické výlety, objevování vinných tras a ochutnávku olivového oleje.

Chorvatsko je stále populárnější destinací pro investice do nemovitostí, a to díky svému krásnému pobřeží a bohaté kulturní historii. Istrijský poloostrov, kde se Novigrad nachází, je atraktivní oblastí pro ty, kteří hledají luxusní bydlení nebo investiční příležitosti v blízkosti moře.

Naše agentura vám poskytne kompletní servis při výběru a koupi nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na nemovitosti u moře a nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů v nejžádanějších lokalitách. Pomůžeme vám najít ideální domov nebo investiční příležitost přesně podle vašich představ.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky této výjimečné nemovitosti.

Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Plocha
300 m2
Pozemek
1200 m2
Užitná plocha
274 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
130 m2
Parkování
Ano
Obchod
1 km
Lékař
2 km
Kavárna
1 km
Restaurace
520 m
Bar
380 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00