Prostorný a pohodlný rodinný dům s více apartmánu na prodej poblíž Veliké pláže v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 14603
380 000 € ≈ 9 633 000 Kč
Plocha 350 m2
Dispozice jiný
Moře 800 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 2217 €
Roční výnos: 7.0%

Tento rodinný dům s více apartmánu je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v nádherném prostředí Černé Hory.

Dům nabízí širokou škálu možností pro bydlení i investice, díky své poloze nedaleko proslulé Veliké pláže a svým flexibilním dispozicím.

Nemovitost má čtyři patra, každé z nich plně využité pro maximální komfort a praktičnost.

Suterén o rozloze 41 m² nabízí kuchyň, prádelnu a spíž – ideální prostor pro zajištění pohodlného zázemí a organizace domácnosti.

První patro o rozloze 85 m² tvoří prostorný třípokojový byt s dvěma moderními koupelnami a velkým balkonem o 20 m². Tento balkon poskytuje nádherný výhled na okolní krajinu a je ideálním místem pro odpočinek po náročném dni.

Druhé patro disponuje třemi samostatnými apartmány o celkové ploše 85 m². Každý apartmán má svůj balkon, což přidává na atraktivitě nejen pro rodinné bydlení, ale i pro pronájem.

Třetí patro je rozděleno podobně jako druhé a nabízí další tři apartmány o rozloze 82 m², z nichž každý má svůj balkon s nádherným výhledem na moře. Zde si můžete užívat osvěžující mořské panoráma a sledovat krásné západy slunce.

Dům je plně vybavený nábytkem, což znamená, že je připraven k okamžitému nastěhování nebo využití pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy. Díky rozdělení na více apartmánů se nemovitost skvěle hodí jako investiční příležitost pro turistický pronájem v atraktivní oblasti.

V okolí domu najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost – restaurace, kavárny, obchody, lékárny a služby, které usnadní každodenní život. Dům se nachází přibližně 800 metrů od slavné Veliké pláže, což ocení především milovníci moře a vodních sportů.

Nemovitosti u moře v Černé Hoře jsou v posledních letech stále více vyhledávané jak pro bydlení, tak pro investice. Blízkost moře přináší jedinečný životní styl s možností každodenního odpočinku na pláži, ale také zajišťuje trvalý zájem turistů. Díky příznivým klimatickým podmínkám a rostoucímu turistickému ruchu je investice do nemovitosti v této oblasti mimořádně výhodná. Vlastnictví tohoto domu vám umožní nejen krásné bydlení, ale i zajímavé příjmy z pronájmu.

Ulcinj, jedno z nejstarších měst na jadranském pobřeží, se pyšní bohatou historií, kulturními památkami a rozlehlými plážemi, jako je Velika Plaža – nejdelší písečná pláž na Balkáně. Město je známé svou přátelskou atmosférou, bohatou gastronomií a rozmanitými možnostmi trávení volného času. Díky svému strategickému umístění je Ulcinj skvělým výchozím bodem pro výlety do dalších krásných lokalit Černé Hory i okolních států. Je ideální destinací pro rodiny, sportovní nadšence i investory, kteří hledají lukrativní příležitosti.

Černá Hora je země s jedinečnou kombinací nádherných přírodních scenérií, horských panoramat a čistého moře. Nabízí nejen slunečné pobřeží, ale také bohaté kulturní dědictví a množství turistických atrakcí. Pro ty, kteří hledají domov nebo investici v zahraničí, je Černá Hora ideální volbou – rozvíjející se ekonomika, stabilní trh s nemovitostmi a atraktivní podmínky pro zahraniční investory činí z této země velmi zajímavou destinaci.

Společnost mojenemovitostumore nabízí spolehlivé a profesionální služby při prodeji nemovitostí v Černé Hoře. Naši odborníci vám pomohou najít nemovitost dle vašich požadavků a zajistí celý proces od právních záležitostí až po finální převod. Máme dlouholeté zkušenosti a hluboké znalosti místního trhu, což nám umožňuje nabídnout vám ty nejlepší možnosti za výhodné ceny.

Najdeme nemovitost podle vašich představ: Ať už hledáte luxusní dům s výhledem na moře, prostorný apartmán pro rodinné bydlení, nebo nemovitost vhodnou k pronájmu, rádi vám pomůžeme najít to pravé. Kontaktujte nás a nechte si připravit nabídku přesně na míru vašim potřebám.

Využijte tuto jedinečnou příležitost vlastnit dům poblíž nádherné Veliké pláže v jedné z nejkrásnějších oblastí Černé Hory.

Počet podlaží
4
Dispozice
jiný
Výhled na moře
Ano
Plocha
350 m2
Pozemek
250 m2
Užitná plocha
290 m2
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
90 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00