Nový apartmán s bazénem blízko moře, Privlaka

Privlaka, Chorvatsko – ID 14277
435 000 € ≈ 10 925 025 Kč
Plocha 136 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/3
Moře 65 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Na prodej je nový apartmán s bazénem v malebné Privlace, vzdálený pouhých 65 metrů od moře a pláže.

Tento moderní apartmán se nachází v přízemí budovy a nabízí komfortní a prostorné bydlení s krásným venkovním prostorem.

Tento moderní apartmán o užitné ploše 94,04 m² se nachází v přízemí budovy a zahrnuje krásnou zahradu s wellness bazénem o velikosti 23,46 m².

Dispozice apartmánu zahrnuje vstupní chodbu, WC, hlavní chodbu, tři ložnice, dvě koupelny, kuchyni, spíž, jídelnu, obývací pokoj a terasu. K apartmánu náleží také dvě vlastní venkovní parkovací místa. Celková užitná plocha apartmánu včetně všech přilehlých prostor činí 126 m².

Celkově se v budově nachází pět bytových jednotek. Stavba je realizována s použitím betonových zdí a fasáda je opatřena termoizolací o tloušťce 10 cm z pěnového polystyrenu. Podlahy jsou pokryty dlažbou, okna jsou hliníková s trojitým zasklením a pro zvýšení pohodlí a bezpečnosti jsou vybavena kluznými a otočnými žaluziemi. Apartmán je vybaven čtyřmi klimatizačními jednotkami (v obývacím pokoji a v každé ložnici) a k dispozici je také krb.

Pro bezpečnost jsou instalována protipožární a proti vloupání vstupní dveře.

Privlaka je malebné rybářské a turistické městečko, vzdálené pouze 15 minut jízdy od města Zadar. Nachází se na rozlehlém písečném poloostrově mezi historickým městem Nin a ostrovem Vir. Město je obklopeno čistým mořem a dlouhými, mělkými písečnými zátokami, které jsou ideální pro relaxaci a odpočinek. Privlaka nabízí všechny potřebné služby pro pohodlný a kvalitní život, včetně obchodů, restaurací, pošty a zdravotní péče. Pro milovníky sportu a rekreace, kteří se chtějí věnovat plachtění nebo surfování, je zde mnoho možností. Tento region je ideální pro klidný a relaxační rodinný odpočinek ve středomořském stylu.

Pokud hledáte nemovitost v oblasti Privlake a máte specifické požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme široký výběr nemovitostí, které mohou odpovídat vašim přáním a potřebám. Naši odborníci vám rádi pomohou najít ideální bydlení nebo investiční příležitost v této krásné lokalitě.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
136 m2
Užitná plocha
94 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00