Moderně zařízený apartmán s výhledem na moře, vířivkou a zahradou – Privlaka

Privlaka, Chorvatsko – ID 13015
375 000 € ≈ 9 386 250 Kč
Plocha 124 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/3
Moře 140 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Třípatrový apartmán se zahradou a výhledem na moře v Privlaka. Cena zahrnuje jacuzzi, gril a nábytek. Tento byt lze přirovnat k řadovému domu. Ve stejné budově je dalších 6 bytů, každý se samostatným vchodem a zahradou.

Přízemí tvoří chodba, koupelna, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a krytá terasa. Schodiště vede do prvního patra, kde je chodba, 3 ložnice, koupelna a nekrytá terasa. Dále schodiště vede do druhého patra, kde je vybavená kuchyňka, WC a zastřešená terasa. Celková čistá užitná plocha bytu je 115,89 m2. Dále k bytu náleží zahrada 32,25 m2 a 2 parkovací stání.

Celková čistá užitná plocha bytu se zahradou a parkovacím stáním je 124,76 m2.

Vzdálenost této nemovitosti od moře je 140 m, přičemž vzdálenost od centra města je 1,3 km.

Kompletní nábytek je zahrnut v ceně. Byt je moderně zařízen. Na terase ve druhém patře je jacuzzi. Kuchyň je vybavena jak v přízemí, tak ve druhém patře. Na zahradě je gril.

Konstrukce z tepelných cihelných bloků. Rok výstavby 2021. Plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Tepelná izolace fasády 6 cm polystyrenem. Podlahové krytiny tvoří dlažba. Klimatizace v obývacím pokoji a na chodbě v patře. Kromě toho je zde i komín.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko, vzdálené pouze 15 minut jízdy od města Zadar. Nachází se na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Čisté moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou ideální pro dokonalou relaxaci. Město nabízí veškerou potřebnou infrastrukturu pro pohodlný a kvalitní život: obchody, restaurace, poštu, ambulance. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, zde najdou svůj ráj v blízkých osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a relaxační rodinnou dovolenou v středomořském stylu, zde najdete.

Investujte do moderního a komfortního bydlení v krásné Privlace, kde najdete nejen klid a pohodu, ale i veškeré potřebné vybavení a služby.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
124 m2
Užitná plocha
115.89 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00