Luxusní vila s bazénem v Luštica Bay v Černé Hoře

Luštica, Černá Hora – ID 13060
3 482 000 € ≈ 86 788 850 Kč
Plocha 338 m2
Dispozice 5+kk
Moře 900 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Nabízíme vám jedinečnou příležitost v podobě luxusní nemovitosti v Luštica Bay, Černá Hora, která ztělesňuje poklidný středomořský životní styl s moderními vymoženostmi a tradicí Černé Hory.

Prvotřídní lokalita s výhledem: Nemovitost nabízí úchvatný výhled na golfová hřiště 3 a 4 a Jaderské moře

Otevřený obývací a jídelní prostor s krbem: Disponuje prostorným obývacím a jídelním prostorem, který je ideální pro relaxaci a společenské setkávání.

Elegantní dlaždice: Podlahy v obývacích prostorách i ložnicích jsou zdobeny elegantními dlaždicemi, které dodávají interiéru luxusní vzhled.

Kuchyně značky Nolte s spotřebiči Miele: Moderní kuchyňská linka značky Nolte je vybavena prvotřídními spotřebiči Miele, což zaručuje komfort a efektivitu při vaření.

Kvalitní keramické dlaždice: Vstupní chodba, koupelny a kuchyně jsou vybaveny keramickými dlaždicemi nejvyšší kvality.

Elektrické podlahové vytápění: Zajišťuje rovnoměrné a příjemné teplo po celém interiéru nemovitosti.

Prostorné balkóny a terasy: Ideální pro relaxaci s výhledem na okolní krajinu a moře.

Soukromý bazén a venkovní prostor: K dispozici je soukromý bazén, tradiční kamenná terasa s venkovní kuchyní, jídelní prostor al fresco a venkovní sprcha, což umožňuje maximální využití středomořského klimatu.

Garáž a skladovací prostory: Nemovitost zahrnuje garáž pro dvě vozidla a vnitřní skladovací prostory, což zajišťuje dostatek místa pro parkování a uložení osobních věcí.

Luštica Bay je vizionářská destinace vybudovaná společností Orascom Development, která kombinuje tradiční dědictví Černé Hory s moderním komfortem. Nachází se zde první golfové hřiště v Černé Hoře a komunita The Peaks nabízí architektonicky ohromující domy s decentní sofistikovaností v interiérovém designu.

Botanika, exkluzivní rezidenční edice: Součástí The Peaks je Botanika, kde každá pečlivě navržená rezidence nabízí dramatické výhledy na Jaderské moře a golfové hřiště. Tento odlehlý a soukromý komplex je navržen podle zásad udržitelné architektury s použitím přírodních materiálů, jako jsou kámen a dřevo.

Klid a soukromí: Sophistická čtvrť Botanika poskytuje klid a soukromí, což je ideální kombinace pro odpočinek a relaxaci.

Luštica Bay je nejen ideálním místem k životu, ale také skvělou investiční příležitostí díky svému rostoucímu potenciálu a vybavenosti, která zahrnuje nákupní možnosti, sportovní aktivity a restaurace.

Nabízíme vám šanci stát se součástí této prestižní komunity v srdci Černé Hory. Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte.

Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
338 m2
Pozemek
1371 m2
Užitná plocha
146.99 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
90 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00