Luksusní, vybavena a zařízená vila s bazénem a dvěma samostatnými apartmány v Bilice u Šibeniku

Šibenik, Bilice, Chorvatsko – ID 14670
649 000 € ≈ 16 452 150 Kč
Plocha 238 m2
Dispozice 6+1
Moře 400 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tato exkluzivní vila se nachází v klidné lokalitě Bilice, nedaleko od centra Šibeniku, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří hledají klidné bydlení v krásném přírodním prostředí, ale zároveň nechtějí přijít o výhody městského života. Vila kombinuje moderní design, komfort a eleganci s přírodou a poskytuje dokonalé útočiště od každodenního shonu.

Vila je novostavba, postavenou na pozemku o velikosti 448 m² a nabízí moderní projekt s důrazem na funkčnost a estetiku. Rozkládá se na třech podlažích a disponuje dvěma samostatnými byty, které mohou být prodány buď jako celek, nebo jednotlivě. Nemovitost je ideální jak pro velké rodiny, tak pro investory, kteří hledají luxusní bydlení u Jaderského moře.

V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s výstupem na terasu, moderní kuchyň a jídelní prostor, který vede na terasu s elektricky ovládanou pergolou. Zde se nachází i bazén o velikosti 27 m², vybavený hydromasážními tryskami a funkcí elektrolýzy, což zajišťuje čistotu vody bez použití chemikálií. Součástí pozemku je také letní kuchyně a venkovní sprcha s teplou vodou.

Každý byt ve vile je vybaven vysoce kvalitními materiály a moderními technologiemi, včetně podlahového vytápění a chlazení, klimatizačních jednotek Daikin, fotovoltaických panelů pro výrobu energie a keramických obkladů značky "Florim". K dispozici jsou také tři parkovací místa a celý objekt je chráněn bezpečnostními prvky, jako jsou protipožární dveře a venkovní rolety na elektrický pohon.

Vlastnit nemovitost u Jaderského moře přináší nejen luxusní životní styl, ale také skvělou investiční příležitost. Nemovitosti v Chorvatsku jsou stále více žádané díky rostoucí turistice a stabilnímu realitnímu trhu. Tato vila je navíc navržena s ohledem na úsporu energií a ekologickou udržitelnost, což z ní činí ideální investici pro budoucnost. Luxusní bydlení s bazénem a přístupem k vodním aktivitám, jako je jachting či potápění, dodává této nemovitosti další hodnotu.

Šibenik je historické město na pobřeží Jaderského moře, známé svou bohatou kulturní historií a krásnou přírodou. Pouhých 10 minut jízdy od Bilice se nachází centrum Šibeniku s veškerou občanskou vybaveností – obchody, restaurace, kavárny a kulturní památky, včetně slavné katedrály sv. Jakuba, která je zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO.

Dopravní dostupnost do Bilice je vynikající. Místo je snadno dostupné po dálnici a nachází se v blízkosti dvou mezinárodních letišť – Split a Zadar (oba cca 50 km). Tato poloha je ideální jak pro ty, kteří hledají luxusní rezidenční bydlení, tak pro investory, kteří chtějí využít nemovitost pro krátkodobé či dlouhodobé pronájmy.

Chorvatsko je populární turistickou destinací známou svým slunečným klimatem, průzračným mořem a bohatou historií. Země nabízí nespočet příležitostí pro aktivní i relaxační dovolenou. V blízkosti národního parku Krka, který je známý svými vodopády a krásnou přírodou, se nachází také řada vodních sportů a příležitostí k prozkoumání pobřežních krás. Pro milovníky lodí a jachtingu je v okolí několik malých marin, kde můžete kotvit svou jachtu a užívat si Jadranského moře naplno.

Společnost mojenemovitostumore se specializuje na prodej luxusních nemovitostí v Chorvatsku a dalších přímořských lokalitách. Nabízíme individuální přístup, širokou nabídku nemovitostí u moře a profesionální podporu při celém procesu nákupu. Díky našim dlouholetým zkušenostem na realitním trhu vám můžeme pomoci najít nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. Ať už hledáte luxusní vilu s bazénem, apartmán s výhledem na moře nebo investiční příležitost, jsme tu pro vás.

Kontaktujte nás ještě dnes a najděte si svůj nový domov v Chorvatsku

Počet podlaží
3
Dispozice
6+1
Plocha
238 m2
Pozemek
448 m2
Užitná plocha
230 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
100 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00