Vkusně zařízený apartmán s balkonem a parkovacím místem v Ulcinj v Černé Hoře

Ulcinj, Černá Hora – ID 14601
82 000 € ≈ 2 074 190 Kč
Plocha 46 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 800 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 478 €
Roční výnos: 7.0%

Tento vkusně zařízený apartmán o rozloze 46 m² se nachází ve druhém patře moderní budovy s výtahem a nabízí komfortní a praktické bydlení.

Dispozice apartmánu zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu, prostornou ložnici a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je přímý vstup na balkon, kde si můžete užívat příjemné chvíle na čerstvém vzduchu a krásný výhled na okolí.

Apartmán je vybaven klimatizací, což zajistí pohodlí během horkých letních měsíců.

K bytu náleží i vlastní parkovací místo, což je velkou výhodou, zvláště v turisticky oblíbených oblastech, jako je Ulcinj.

Vzdálenost od moře je pouhých 800 metrů, takže pláž máte téměř na dosah ruky.

Ve městě Ulcinj je plná občanská vybavenost – naleznete zde restaurace, kavárny, obchody, lékárny a všechny potřebné služby, což dělá z této lokality ideální místo pro trvalé bydlení i rekreaci.

Vlastnictví nemovitosti u moře přináší nespočet výhod. Kromě možnosti každodenního relaxu na pláži nabízí apartmán v přímořské oblasti skvělou investiční příležitost. Nemovitosti v Černé Hoře jsou stále velmi žádané, ať už pro osobní užívání, nebo jako pronajímané rekreační objekty. Vzhledem k rostoucímu turistickému ruchu v oblasti se hodnota těchto nemovitostí stabilně zvyšuje, což z ní činí nejen příjemné místo pro dovolenou, ale i atraktivní dlouhodobou investici.

Ulcinj, jedno z nejstarších měst na jadranském pobřeží, je známé svými rozsáhlými písečnými plážemi, z nichž nejznámější je slavná Velká pláž, která se rozprostírá na 13 kilometrech pobřeží. Město Ulcinj nabízí bohatou historii, malebnou architekturu a pestrý kulturní život. Návštěvníci si mohou užít místní tradiční kuchyni v řadě restaurací, prozkoumávat staré město nebo si dopřát různé vodní sporty. V okolí najdete i krásné přírodní scenérie, jako je například přírodní rezervace Ada Bojana, která je rájem pro milovníky přírody a vodních sportů.

Černá Hora, malebná země na Balkáně, si získává stále větší popularitu mezi investory do nemovitostí i turisty. Země nabízí nádherné přírodní scenérie, od horských oblastí až po křišťálově čisté moře, a zároveň bohatou historii a kulturní dědictví. Mírné středomořské klima a dlouhá letní sezóna činí z Černé Hory ideální místo jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely. Kromě nádherné přírody jsou v Černé Hoře výhodné podmínky pro zahraniční investory, což z této země činí jednu z nejlepších destinací pro nákup nemovitosti.

Společnost mojenemovitostumore je renomovaným zprostředkovatelem prodeje nemovitostí v Černé Hoře. Nabízíme široký výběr apartmánů, vil a dalších nemovitostí u moře s možností přizpůsobit nabídku vašim specifickým požadavkům. Poskytujeme profesionální poradenství a kompletní služby, které zahrnují právní podporu, pomoc při vyřízení potřebných dokumentů a zajištění bezpečného převodu vlastnictví. Naše dlouholeté zkušenosti a znalost trhu nám umožňují nabídnout klientům ty nejlepší nemovitosti za výhodné ceny.

Najdeme nemovitost podle vašich představ: Ať už hledáte útulný apartmán s výhledem na moře, luxusní vilu nebo investiční nemovitost v Černé Hoře, jsme tu pro vás. Kontaktujte nás s vašimi požadavky a my vám pomůžeme najít nemovitost, která bude odpovídat vašim potřebám a přáním. Nabízíme personalizovaný přístup, abyste byli s nákupem plně spokojeni.

Využijte této jedinečné nabídky a splňte si svůj sen o vlastním bydlení u moře v krásné a slunné Černé Hoře.

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
46 m2
Užitná plocha
44 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00