Samostatný dům s bazénem, zahradou a výhledem na moře – Čiovo, Slatine

Ćiovo, Slatine, Chorvatsko – ID 14480
690 000 € ≈ 17 491 500 Kč
Plocha 350 m2
Dispozice 6+1
Moře 200 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji krásnou samostatnou nemovitost na ostrově Čiovo v oblasti Slatine.

Tento dům se nachází na uzavřeném pozemku o rozloze 481 m², který je obklopen krásnou zahradou a vybaven bazénem. Dům je vzdálen přibližně 200 metrů od moře, což poskytuje výjimečnou polohu v klidném prostředí, a přesto v centru malebné vesnice.

Na pozemku se nachází také menší objekt o rozloze 17 m² s vlastní terasou, který lze využít jako zahradní domek nebo hostinský dům.

Dům o celkové rozloze 127 m² se skládá ze dvou patrových bytových jednotek a přízemí s venkovním parkovacím místem. Dům byl původně postaven jako rodinný víkendový dům, ale v posledních letech se jeho dvě patra úspěšně využívají k turistickému pronájmu.

Přízemí zahrnuje prostorný dvoupokojový apartmán, který má přímý vstup do dvora s bazénem. Tento apartmán vyžaduje renovaci, ale nabízí skvělý potenciál.

První patro bylo kompletně zrekonstruovaný a je plně vybavené. Tento komfortní apartmán se skládá z obývacího pokoje s přístupem na krásnou terasu, kuchyně s jídelním koutem, dvou ložnic a dvou koupelen.

Druhé patro se nachází v podkroví a bylo také kompletně renovováno. Jedná se o jednopokojový apartmán s jednou ložnicí, prostorným obývacím pokojem a terasu s úžasným výhledem na moře. Kuchyně s jídelnou je chytře využita pod šikmým stropem, což dodává apartmánu jedinečný charakter.

Tento dům je ideální jak pro vlastní bydlení, tak pro turistické využití díky zavedené investiční činnosti a atraktivní lokalitě. Blízkost moře, klidné prostředí a možnost využívat dům jako dvougenerační bydlení či prázdninový dům z něj činí vynikající investiční příležitost.

Čiovo je jedním z nejkrásnějších ostrovů v Chorvatsku a Slatine je malebná vesnice, která nabízí klidné prostředí, a přesto je v blízkosti všech turistických atrakcí. Ostrov Čiovo je spojen s pevninou mostem, což zajišťuje snadnou dostupnost do historického města Trogir, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO, a také do Splitu, druhého největšího města v Chorvatsku. Slatine je ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxační život u moře, ale chtějí mít zároveň blízko k městským službám.

Chorvatsko je dlouhodobě vyhledávanou destinací pro nákup nemovitostí u moře díky svému krásnému pobřeží, stabilnímu trhu s nemovitostmi a rostoucí poptávce po turistických pronájmech. Oblasti jako Čiovo a Trogir jsou vysoce atraktivní jak pro rekreační bydlení, tak pro investiční nemovitosti s vysokým návratem.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní asistenci při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Zajistíme právní služby, pomůžeme s převodem vlastnictví a zajištěním všech formalit. Naše dlouholeté zkušenosti na trhu nemovitostí vám zajistí bezstarostný a bezpečný průběh transakce.

Pokud vás tato krásná nemovitost na Čiovu zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvte si prohlídku. Pomůžeme vám najít perfektní nemovitost pro váš nový život nebo investici u Jadranského moře

Počet podlaží
3
Dispozice
6+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
350 m2
Pozemek
481 m2
Užitná plocha
127 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00