Prodej krásně zařízeného rodinného domu v Debeljaku u Sukošanu – Ideální bydlení v blízkosti Zadaru

Sukošan, Debeljak, Chorvatsko – ID 14477
410 000 € ≈ 10 379 150 Kč
Plocha 1200 m2
Dispozice 4+kk
Moře 3 400 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji moderní a kompletně zařízený rodinný dům v srdci malebné obce Debeljak, která se nachází v regionu Zadar. Tento dvoupodlažní dům, postavený v roce 2018, představuje ideální kombinaci moderního a pohodlného bydlení pro rodinu.

Dům má zastavěnou plochu 115 m² a celková užitná plocha činí 138,89 m². Nachází se na prostorném pozemku o rozloze 1182 m², který je součástí celkové plochy 1200 m².

Dům je postaven z cihelné konstrukce a je situován v klidné části obce, což poskytuje souromí a pohodlí pro rodinný život.

Dispozice domu je 4+kk. V prvním podlaží se nachází moderní kuchyň s jídelním koutem a prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, dále je zde jedna koupelna. Druhé podlaží zahrnuje tři ložnice, každá s vlastním balkonem, a druhou koupelnu. Terasa a balkony nabízejí nádherné výhledy na přírodní scenérie.

Na velkém pozemku se nachází udržovaná zahrada, bazén (24 m2) ideální pro letní osvěžení, a přístřešek pro automobil.

Dům má také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

K dispozici je vlastní parkovací stání.

Dům je napojen na vodovodní síť a kanalizaci, elektřina je zajištěna na napětí 230V. Vytápění je lokální pomocí tuhých paliv a elektrického vytápění, což zajišťuje komfort během celého roku.

Tento dům nabízí klidné a pohodlné bydlení v blízkosti Jaderského moře. Nachází se pouhé 3,4 km od moře a nabízí výhody moderního bydlení s prostornou zahradou a bazénem.

Blízkost k plážím Sukošanu a malebné přímořské destinace činí z tohoto domu vynikající příležitost jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační využití.

Debeljak je klidná vesnice nacházející se jen několik kilometrů od Sukošanu a pouhých 15 minut jízdy od Zadaru. Tato oblast je známá svým středomořským klimatem, krásnými plážemi a čistým mořem. V okolí najdete klidné zátoky s písečnými a oblázkovými plážemi, které jsou obklopeny borovicovými lesy. Blízký přístav D-Marin je vyhledávaný námořníky a milovníky vodních sportů, což činí z této oblasti atraktivní destinaci pro celou rodinu i investory.

Chorvatsko je vysoce atraktivní destinací pro nákup nemovitostí u moře, a to díky krásné přírodě, průzračnému moři a přátelskému klimatu. Oblasti jako Zadar a Sukošan patří mezi vyhledávané lokality jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační a investiční účely. Díky výborné infrastruktuře a blízkosti k moři se z této oblasti stává populární místo pro luxusní nemovitosti.

S Mojenemovitostumore získáte kompletní servis při koupi nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní nemovitosti a nabízíme odborné poradenství a podporu během celého procesu. Právní asistence, vyřízení potřebné dokumentace a bezproblémový převod vlastnictví jsou samozřejmostí.

Pokud vás tento krásný rodinný dům v Debeljaku zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít ideální domov nebo investici u moře

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
1200 m2
Pozemek
1182 m2
Užitná plocha
138.89 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
115 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
4 km
Lékař
6 km
Kavárna
320 m
Restaurace
3 km
Bar
3 km
Škola/školka
610 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00