Plně zařízený byt v okolí Rovinje

Rovinj, Rovinjsko Selo, Chorvatsko – ID 14255
199 000 € ≈ 4 988 930 Kč
Plocha 81 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 6 800 m
Stav Volné
Období Celoroční

Ve vyhledávané lokalitě Rovinjsko Selo, nedaleko malebného města Rovinj, nabízíme k prodeji tento prostorný byt o rozloze 64 m². Byt je umístěn v jedné úrovni a skládá se ze dvou pohodlných ložnic, světlého obývacího pokoje propojeného s moderní kuchyní, koupelny, verandy a vstupní haly.

K bytu patří také upravená zahrada o rozloze 67 m², která je ideálním místem pro posezení s přáteli a relaxaci. Součástí nemovitosti je dále jedno parkovací místo (9,60 m²) a sklepní garáž o velikosti 16,3 m², které poskytují dostatek prostoru pro parkování i uskladnění. Po zohlednění koeficientů dosahuje celková plocha bytu 81 m².

Byt se prodává plně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování. Ve všech místnostech jsou nainstalovány klimatizační jednotky (celkem čtyři), které zajišťují komfortní prostředí během celého roku.

Byt se nachází v dobře udržované rezidenční budově v blízkosti všech důležitých služeb. Škola je vzdálena pouhých 100 metrů, hlavní silnice 200 metrů, a nejbližší obchod s restaurací jsou vzdálené 700 metrů. Rovinj, jedno z nejkrásnějších měst na istrijském pobřeží, leží jen 7 kilometrů od bytu, což zajišťuje snadný přístup k jeho kulturním a rekreačním možnostem.

Rovinjsko Selo: Klidná lokalita s příjemným prostředím

Rovinjsko Selo je klidná obec, ideální pro ty, kteří hledají kvalitní a pokojný život mimo ruch velkoměsta. Místo je známé svou přátelskou atmosférou a krásným okolím, které láká k procházkám a aktivnímu odpočinku. Základní občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace a školy, je na dosah, a blízkost Rovinja nabízí široké spektrum zábavy a kulturních aktivit.

Rovinj: Perla istrijského pobřeží

Rovinj je jedním z nejznámějších a nejkrásnějších měst na istrijském pobřeží. Toto historické město nabízí kouzelné uličky, nádherné pláže a špičkovou gastronomii, která z něj činí ideální místo pro život i rekreaci. Bohatá nabídka kulturních akcí, výstav a aktivit spolu s okouzlujícími přírodními scenériemi vytváří perfektní kombinaci pro všechny, kteří hledají harmonii mezi městským životem a přírodou.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost nebo hledáte něco jiného v oblasti Rovinje, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít ideální domov nebo investiční příležitost, která bude odpovídat vašim požadavkům. Rádi vám poskytneme kompletní servis a poradenství při výběru nemovitosti v této krásné části Chorvatska.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
81 m2
Užitná plocha
64 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00