Nový apartmán se 2 ložnicemi v klidném prostředí blízko Šibeniku, Chorvatsko

Šibenik, Bilice, Chorvatsko – ID 14770
259 000 € ≈ 6 551 405 Kč
Plocha 103 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/2
Moře 400 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Tento nádherný, nově postavený a kompletně vybavený luxusní byt se nachází v klidné oblasti Bilice, nedaleko Šibeniku, pouhých 400 metrů od moře. Je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout městskému shonu, ale zároveň být jen pár minut od všech výhod, které Šibenik nabízí.

Apartmán se nachází v moderně navrženém objektu, který se rozkládá na pozemku o rozloze 448 m². Nemovitost nabízí 103,42 m² obytné plochy, které zahrnují 2 prostorné ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu a šatnu, moderní a prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou a krásnou terasu s výhledem do přírody.

Byt má vlastní vchod a je vybaven nejmodernějšími technologiemi a materiály.

Výběr prvotřídních materiálů je patrný na každém kroku. Dům je vybaven nejnovějšími profily oken a skel s UV ochranou, která zajišťují energetickou úsporu. Dále jsou zde nainstalovány elektricky ovládané rolety a komarníky. Interiér zahrnuje podlahové vytápění a chlazení, vysoce kvalitní keramické dlaždice "Florim" a moderní kuchyň značky DOIMO CUCCINE.

Bilice je malebná obec nacházející se u břehu Prokljanského jezera, pouhých 5 km od historického centra Šibeniku. Tato klidná lokalita nabízí krásné přírodní scenérie, čisté moře a pohodlný přístup ke všem službám. Město je skvěle dostupné autem a je vzdálené jen 45 minut jízdy od mezinárodního letiště ve Splitu. Díky této výhodné poloze je nemovitost snadno přístupná i pro zahraniční turisty.

Šibenik je jedno z nejkrásnějších a historicky nejvýznamnějších měst na pobřeží Jadranu. Nabízí bohatou občanskou vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů, kaváren a restaurací, které jsou vzdálené pouhých 10 minut jízdy od nemovitosti. Město je známé svou jedinečnou historií, nádhernými plážemi a přístupem k národnímu parku Krka, což z něj činí ideální místo pro život i rekreaci.

Chorvatsko se stalo jednou z nejoblíbenějších destinací pro investice do nemovitostí v Evropě. Nabízí nejen krásné pobřeží a čisté moře, ale také stabilní ekonomické prostředí a rostoucí turistický sektor. Vlastnictví nemovitosti v Chorvatsku, zejména v blízkosti Šibeniku, přináší výhody jak pro osobní užití, tak jako investiční příležitost pro pronájmy v turistické sezóně.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v nejkrásnějších lokalitách u moře. Nabízíme kompletní podporu při výběru, právním poradenství a administrativním procesu. S našimi znalostmi trhu a individuálním přístupem vám pomůžeme najít ideální nemovitost, která splní všechny vaše požadavky.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvte osobní prohlídku tohoto nádherného bytu v Bilici. Pokud tato nabídka neodpovídá vašim představám, rádi pro vás vyhledáme další nemovitosti dle vašich specifických požadavků v oblasti Šibeniku, Dalmácie nebo jiných krásných lokalit na chorvatském pobřeží.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
103 m2
Užitná plocha
95 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00