Nabízíme k prodeji překrásný apartmán u moře v Privlace, Chorvatsko

Privlaka, Chorvatsko – ID 14811
320 000 € ≈ 8 076 800 Kč
Plocha 89 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 200 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Máme pro vás jedinečnou příležitost ke koupi krásného apartmánu se dvěma ložnicemi, který se nachází ve 2. patře novostavby v atraktivní lokalitě městečka Privlaka.

Apartmán o čisté užitné ploše 87,27 m² disponuje prostornou chodbou, dvěma ložnicemi, koupelnou, samostatným WC, komorou, plně vybavenou kuchyní s jídelním koutem a obývacím pokojem, který plynule přechází na krytou terasu s výhledem do okolí.

Součástí této nabídky je také parkovací místo, takže celková čistá užitná plocha včetně parkovacího místa činí 89,77 m². Celá budova obsahuje pouze 6 bytů, což zaručuje soukromí a klid.

Apartmán se nachází pouhých 200 metrů od křišťálově čistého moře a 600 metrů od centra malebné obce Privlaka. Privlaka je klidné rybářské a turistické městečko s kompletní občanskou vybaveností – obchody, restaurace, poštou a zdravotním zařízením. Pro sportovní nadšence je v okolí možnost plachtění, surfování a dalších vodních sportů. Milovníci přírody ocení krásné písečné pláže a mělké zátoky, které jsou ideální pro relaxaci i rodinné dovolené.

Investice do nemovitosti u moře v Chorvatsku je skvělou volbou jak pro ty, kteří hledají svůj druhý domov v nádherném středomořském prostředí, tak pro zájemce o nemovitost na pronájem. Privlaka je vyhledávanou lokalitou díky své blízkosti k Zadaru (pouhých 15 minut jízdy), královskému městu Nin a ostrovu Vir. Výborná dostupnost a příjemné klima po celý rok činí z této destinace ideální místo k odpočinku i aktivnímu trávení času. Velkou výhodou pro kupující je také osvobození od daně z převodu nemovitosti při koupi této nemovitosti.

Privlaka se nachází na písečném poloostrově mezi městy Zadar a Nin, což zajišťuje snadný přístup k hlavním dopravním uzlům v regionu. Mezinárodní letiště Zadar je vzdálené pouze 30 minut jízdy, což umožňuje rychlé spojení s dalšími evropskými destinacemi. Do Zadaru se dostanete za pouhých 15 minut autem, kde najdete bohatou kulturní nabídku, historické památky, restaurace a moderní infrastrukturu.

Mojenemovitostumore vám nabízí širokou nabídku nemovitostí u moře v Chorvatsku, kde si můžete vybrat z různých typů objektů podle vašich představ. Jsme odborníci na realitní trh v této oblasti a nabízíme kompletní služby spojené s nákupem nemovitosti. Klademe důraz na profesionální přístup a pomáháme našim klientům najít tu nejvhodnější nemovitost podle jejich požadavků. Zajistíme vám bezpečný a bezstarostný nákup s plnou právní podporou.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto krásného apartmánu.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
89 m2
Užitná plocha
87.27 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00