Luxusní nový apartmán s výhledem na moře ve Vodicích

Vodice, Chorvatsko – ID 14673
299 000 € ≈ 7 567 690 Kč
Plocha 81 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 450 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Tento moderní a luxusní dvoupokojový apartmán se nachází ve 2. patře novostavby, jen 450 metrů od krásné pláže a nově upravené promenády ve Vodicích, oblíbeném letovisku v srdci Dalmácie. Apartmán je součástí budovy s celkem 12 bytovými jednotkami a čtyřmi podlažími – suterénem, přízemím, prvním a druhým patrem. Díky promyšlenému designu a použití nejmodernějších materiálů splňuje stavba nejvyšší standardy kvality a komfortu.

Tento luxusní apartmán o celkové užitné ploše 81,11 m² nabízí skvělou dispozici a je navržen tak, aby vyhovoval nárokům i těch nejnáročnějších zákazníků.

Při vstupu do apartmánu se nachází prostorná vstupní chodba, dvě útulné ložnice, moderní koupelna, praktická prádelna a plně vybavená kuchyně s jídelním koutem. Hlavním prostorem apartmánu je světlý obývací pokoj, ze kterého se vstupuje na krytou terasu o velikosti 18,26 m² s úžasným výhledem na Jaderské moře.

Apartmán je vybaven podlahovým vytápěním v obývacím pokoji a koupelně, elektrickými roletami, kvalitními keramickými obklady a moderním sanitárním zařízením. V každé místnosti je klimatizace a nechybí ani TV a internetové připojení.

Budova dysponuje výtahem, sklepními prostory a garážemi v podzemním podlaží, které jsou k dispozici ke koupi dle velikosti a potřeb kupujícího.

Kupující je navíc osvobozen od 3% daně z převodu nemovitostí, což představuje významnou úsporu při pořízení této nemovitosti.

Investice do nemovitosti u moře přináší nespočet výhod, a to jak pro osobní rekreaci, tak pro dlouhodobý zisk z pronájmu. Apartmán ve Vodicích nabízí nejen příležitost k odpočinku v blízkosti Jaderského pobřeží, ale také skvělou návratnost investice díky rostoucí poptávce po luxusních apartmánech v této oblasti. Moderní provedení, výhled na moře a blízkost k pláži činí z této nemovitosti ideální místo pro letní dovolenou i trvalé bydlení.

Vodice je malebné turistické město, které se nachází v blízkosti známých destinací jako jsou Šibenik a Zadar. Město je proslulé svou dlouhou plážovou promenádou, která vybízí k příjemným procházkám podél moře, a nabízí široké možnosti pro volný čas a relaxaci. V bezprostřední blízkosti apartmánu se nachází několik restaurací, kaváren a obchodů, kde si můžete vychutnat místní speciality a atmosféru středomořského životního stylu. Sportovní nadšenci si přijdou na své díky pestré nabídce vodních sportů – od plachtění a windsurfingu až po potápění.

Město je skvěle dostupné jak po silnici, tak letecky. Vodice leží blízko dálnice A1, která spojuje sever a jih Chorvatska. Mezinárodní letiště Zadar je vzdálené pouhých 60 km a letiště Split přibližně 70 km, což zajišťuje rychlou a pohodlnou dostupnost pro cestující z České republiky.

Chorvatsko je oblíbenou turistickou destinací pro svou jedinečnou kombinaci slunečného počasí, čistých pláží a bohaté historie. Díky své strategické poloze na Jadranu se stalo ideálním místem pro nákup nemovitostí. Chorvatsko nabízí nejen nádherné pobřeží s nespočtem malebných zátok a ostrovů, ale i pestrou škálu kulturních a přírodních památek. Města jako Šibenik, Zadar či Split patří mezi klenoty Dalmácie, a národní parky jako Krka nebo Plitvická jezera přitahují milovníky přírody z celého světa.

Společnost mojenemovitostumore se specializuje na prodej nemovitostí v přímořských oblastech Chorvatska. Nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů s výhledem na moře, které uspokojí každého klienta. Díky našim dlouholetým zkušenostem a znalostem trhu jsme schopni poskytnout profesionální poradenství a komplexní služby při nákupu nemovitostí, včetně právního servisu a asistence při vyřizování všech formalit. Ať už hledáte luxusní apartmán pro vlastní potřebu, nebo investiční příležitost s vysokým zhodnocením, rádi vám pomůžeme najít tu pravou nemovitost.

Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o možnostech investic do nemovitostí v Chorvatsku.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
81 m2
Užitná plocha
79 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00