Zařízený apartmán ve zvýšeném přízemí v Novalji, Pag Chorvatsko

Novalja, Pag, Chorvatsko – ID 14528
150 000 € ≈ 3 767 250 Kč
Plocha 52 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 500 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní dvoupokojový apartmán o celkové podlahové ploše 52 m² a užitné ploše 50 m² v klidné části obce Novalja na ostrově Pag, Chorvatsko. Tento apartmán se nachází ve vysokém přízemí třípodlažní budovy a je v osobním vlastnictví. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu, terasu a schodiště, které vede na upravenou zahradu o rozloze 87 m² s kamenným grilem – ideální prostor pro letní večery a grilování.

Apartmán je kompletně vybaven a je ihned k dispozici. Elektrické lokální topení, internet a připojení k veškerým inženýrským sítím včetně veřejné kanalizace zajišťují pohodlné bydlení po celý rok. K apartmánu náleží také parkovací stání o rozloze 15,80 m².

Nemovitost je vzdálena pouhých 500 m od moře, což nabízí skvělou příležitost pro každodenní koupání a rekreaci. Díky blízkosti obchodů, restaurací a dopravních spojení je apartmán perfektním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení u moře s výbornou dostupností služeb a atrakcí.

Novalja je jednou z nejpopulárnějších destinací na ostrově Pag, známá svými čistými plážemi, bohatým nočním životem a širokými možnostmi pro sportovní a rekreační aktivity. Tato lokalita je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i jako investiční příležitost. Město nabízí pestrou škálu historických památek, tradičních restaurací s místními specialitami a krásnou přírodní scenérii, která láká turisty z celého světa.

Chorvatsko je jednou z nejvyhledávanějších destinací na Jadranu, a ostrov Pag je známý svou unikátní kombinací přírodní krásy a kulturního bohatství. Chorvatsko se pyšní stabilním realitním trhem a nabízí široké možnosti pro rekreační bydlení, a to jak pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku, tak pro investory, kteří chtějí využít růstu turismu.

S Mojenemovitostumore získáte profesionální poradenství a osobní přístup při hledání vaší ideální nemovitosti. Nabízíme kompletní servis od prohlídky až po právní služby a zajištění převodu vlastnictví. Specializujeme se na luxusní a rekreační nemovitosti v Chorvatsku, přičemž naším cílem je, aby proces koupě nemovitosti proběhl hladce a bez komplikací.

Pokud hledáte moderní apartmán v jedné z nejoblíbenějších turistických destinací s výbornou dostupností k moři a všemi potřebnými službami, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
52 m2
Užitná plocha
50 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00