Rodinný dům k prodeji na ostrově Vir – ideální pro rekreaci i bydlení

Vir, Chorvatsko – ID 14558
205 000 € ≈ 5 155 750 Kč
Plocha 150 m2
Dispozice 4+kk
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji rodinný dům ve skvělém stavu na ostrově Vir v Zadarské oblasti.

Tento dvoupodlažní dům o užitné ploše 92 m² se nachází v klidné části obce a poskytuje vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení či rekreační pobyt.

Dům se skládá ze čtyř pokojů, moderní kuchyně, která je propojena s obývacím pokojem, a venkovní terasy s 50 m² zahradou, která je ideální pro relaxaci a grilování. Moře je vzdáleno pouhých 300 metrů, což z domu činí ideální nemovitost pro milovníky přímořského života.

V přízemí domu najdete prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přístupem na terasu. V patře se nachází tři ložnice, z nichž je jedna vybavena balkonem s výhledem na moře. Dům prošel rekonstrukcí v roce 2015, takže je připraven k okamžitému užívání. Součástí domu je také garáž, parkovací místo a sklep pro uložení sezónních věcí. Příjezdová cesta je asfaltová a veškeré inženýrské sítě jsou k dispozici.

Koupě nemovitosti na ostrově Vir přináší řadu výhod. Vir je známý svou krásnou přírodou, křišťálově čistým mořem a dlouhými plážemi, které jsou ideální pro koupání, opalování nebo vodní sporty. Dům se nachází pouhých 300 metrů od moře, což umožňuje snadný přístup k plážím, kde můžete relaxovat a užívat si přímořského života. Navíc, s rozvinutou infrastrukturou a blízkostí města Zadar, nabízí ostrov klidné prostředí i skvělou dostupnost všech služeb.

Vir, součást Zadarského regionu, je jedním z nejoblíbenějších turistických destinací v Chorvatsku. Místní pláže s křišťálově čistým mořem a středomořským klimatem lákají každoročně tisíce turistů. Město je vhodné jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační využití. Blízkost Zadaru zajišťuje snadný přístup ke kulturním a historickým památkám, nákupním centrům a restauracím, kde můžete ochutnat místní speciality. Vir je dobře propojen s ostatními částmi Chorvatska díky blízkosti dálnice a letiště v Zadaru.

Chorvatsko je ideální destinací pro investici do nemovitostí díky své krásné přírodě, bohaté historii a stabilnímu trhu s nemovitostmi. Země nabízí širokou škálu aktivit, včetně vodních sportů, pěší turistiky a cykloturistiky. Oblasti jako Zadar, Vir a okolní ostrovy jsou oblíbené jak mezi turisty, tak mezi těmi, kdo hledají druhý domov u moře. Investice do nemovitosti v Chorvatsku vám přinese dlouhodobý výnos, ať už pro vlastní rekreaci nebo pro účely turistického pronájmu.

Naše realitní agentura vám poskytne kompletní servis při nákupu nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na nemovitosti u moře a máme široký výběr apartmánů, vil a domů. S našimi odbornými poradci vám pomůžeme najít nemovitost, která splní všechny vaše představy. Zajišťujeme právní servis, převod vlastnictví a veškeré potřebné služby, aby celý proces nákupu proběhl hladce a bez starostí.

Hledáte nemovitost v Chorvatsku? Kontaktujte nás a my vám pomůžeme najít váš vysněný domov nebo investiční příležitost.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
150 m2
Pozemek
100 m2
Užitná plocha
92 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
50 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
390 m
Lékař
3 km
Kavárna
20 m
Restaurace
140 m
Bar
200 m
Škola/školka
3 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00