Prodej zařízeného apartmánu se zahradou, 100 m od pláže ve Vodice, Srima

Vodice Srima, Chorvatsko – ID 14499
189 000 € ≈ 4 746 735 Kč
Plocha 70 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 100 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 945 €
Roční výnos: 6.0%

Nabízíme k prodeji fantastický apartmán na skvělé lokalitě v Srima, Vodice, jen 100 metrů od písečné pláže a moře.

Apartmán se nachází v přízemí menší bytové budovy se čtyřmi byty a zabírá celé přízemní patro. Budova je umístěna v klidné slepé ulici, což zaručuje klid a soukromí.

Dispozice apartmánu zahrnuje vstupní prostor, koupelnu, ložnici a velký obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem. K apartmánu také náleží loggie, která byla uzavřena a využívá se jako další ložnice.

Velkou výhodou této nemovitosti je soukromé dvůr o ploše 75 m², které lze dále upravit podle vašich představ – v současnosti slouží jako terasa a parkovací místo.

Apartmán je plně zařízený a vybavený, což znamená, že je připraven k okamžitému nastěhování a užívání.

Tento apartmán představuje ideální rekreační nemovitost, kde si můžete vychutnat blízkost moře a pláže, a strávit dovolenou bez nutnosti každodenního cestování k vodě. Poloha v klidné oblasti a vlastní zahrada nabízejí možnost relaxace a soukromí. Apartmán je také vhodný k dlouhodobému bydlení nebo jako výhodná investice pro krátkodobý turistický pronájem díky jeho atraktivní poloze v oblíbené destinaci.

Srima je klidná část města Vodice, která nabízí klidné prostředí a krásné písečné pláže. Vodice je známé svou bohatou turistickou nabídkou, výbornou infrastrukturou a širokým spektrem restaurací, kaváren a obchodů. Srima je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k relaxaci, ale zároveň chtějí mít blízko všechny potřebné služby. Je to skvělé místo pro rodiny s dětmi i pro milovníky vodních sportů.

Chorvatsko patří mezi nejžádanější destinace pro nákup nemovitostí díky svému čistému moři, krásné přírodě a historickým městům. Vodice a jeho okolí jsou velmi populární jak mezi místními, tak mezi zahraničními návštěvníky. Investice do nemovitosti v této oblasti vám může přinést nejen luxusní bydlení, ale i výnosy z pronájmu.

S námi získáte kompletní servis při nákupu nemovitosti v Chorvatsku. Díky našim dlouholetým zkušenostem vám pomůžeme najít ideální apartmán nebo dům dle vašich představ. Zajistíme bezproblémový převod vlastnictví a asistenci během celého procesu nákupu.

Kontaktujte nás pro více informací o tomto skvělém apartmánu nebo o dalších nemovitostech, které by vás mohly zajímat.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
70 m2
Užitná plocha
65 m2
Terasa
75 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00