Prodej malého domu blízko pláže Veliki Pjesak, Dobra Voda, Černá Hora

Dobra Voda, Černá Hora – ID 14787
80 000 € ≈ 2 020 800 Kč
Plocha 63 m2
Dispozice 2+kk
Moře 600 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento útulný jednopodlažní dům se nachází v oblíbené oblasti Dobra Voda, jen 600 metrů od pláže Veliki Pjesak, což z něj činí ideální místo pro relaxaci u moře.

Dům o rozloze 61 m² se nachází na pozemku o velikosti 200 m² a nabízí perfektní možnost pro ty, kteří hledají menší rekreační nemovitost v blízkosti pláže.

Dům je kompaktní, ale prakticky rozložený. Disponuje dvěma pokoji, koupelnou a terasou, kde se nachází malá kuchyňka. Terasa je ideálním místem pro odpočinek po dlouhém dni stráveném na pláži nebo pro venkovní stolování během teplých letních večerů. Díky jednoduchému uspořádání a menší velikosti dům nevyžaduje velkou údržbu, což jej činí ideálním pro rekreační pobyty.

Dům je situován v pěší vzdálenosti od všech potřebných služeb, jako jsou obchody, restaurace, lékárny a další zařízení. Dobra Voda je malá, ale oblíbená turistická destinace, známá svou čistou vodou a krásnými plážemi. Pláž Veliki Pjesak je známá svým jemným pískem a je oblíbeným místem pro koupání a vodní sporty. Díky blízkosti těchto zařízení je dům ideální jak pro rekreační využití, tak pro dlouhodobý pobyt.

Vlastnictví nemovitosti v oblasti Dobra Voda a celkově v Černé Hoře přináší řadu výhod, včetně rostoucího turistického ruchu, stabilní ekonomické situace a atraktivního pobřežního prostředí. Černá Hora nabízí jedinečnou kombinaci přírodních krás, příznivého klimatu a nízkých životních nákladů, což z ní činí ideální destinaci pro investice do nemovitostí u moře. Navíc, Černá Hora stále roste jako destinace pro turisty i investory, což zajišťuje potenciální zhodnocení investice.

Dobra Voda je dobře napojena na hlavní dopravní trasy Černé Hory. Letiště v Podgorici je vzdáleno přibližně hodinu jízdy, což zajišťuje pohodlnou dostupnost pro mezinárodní cestovatele. Zároveň je oblast dobře propojena se silniční sítí, což umožňuje snadné cestování do okolních turistických destinací, jako jsou města Bar nebo Ulcinj.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz vám poskytne kompletní podporu při koupi nemovitosti v Černé Hoře, včetně právních služeb a administrativní asistence. Nabízíme široký výběr nemovitostí v nejatraktivnějších lokalitách u moře. Pomůžeme vám najít ideální dům nebo byt, který splní vaše představy o bydlení u Jaderského moře.

Kontaktujte nás pro více informací a rádi vám pomůžeme s výběrem ideální nemovitosti v oblasti Dobra Voda nebo dalších částech Černé Hory.

Počet podlaží
1
Dispozice
2+kk
Plocha
63 m2
Pozemek
200 m2
Užitná plocha
61 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
65 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00