Prodej domu s pěti apartmány a nádherným výhledem na moře ve městě Pag

Pag, Pag, Chorvatsko – ID 14543
375 000 € ≈ 9 506 250 Kč
Plocha 420 m2
Dispozice jiný
Moře 250 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji dům o celkové čisté ploše 246,86 m², nacházející se v malebném městě Pag na stejnojmenném ostrově. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají investici do nemovitosti, která kombinuje komfort, eleganci a především krásný výhled na Jaderské moře a okolní přírodní krásy.

Dům je situován pouhých 250 metrů od pobřeží, což zajišťuje jedinečnou příležitost k odpočinku u moře.

Dům se rozkládá na pozemku o velikosti 326 m² a každý apartmán má svůj samostatný vchod, což zaručuje maximální soukromí. Dům je plně vybaven a připraven k okamžitému pronájmu nebo užívání. Infrastruktura je kompletní, včetně vody, elektřiny a kanalizace.

Dům je plně kategorizovaný, což znamená, že nový majitel získá již zavedený byznys v cestovním ruchu. Současný majitel se věnoval pronájmu apartmánů více než 11 let, a dům má pravomocné rozhodnutí o stavu nemovitosti. Existuje navíc možnost rozšíření domu o dalších 140 m² čisté plochy, což by mohlo zvýšit příjem z pronájmu až na 40 000 EUR za sezónu. Díky své poloze a vybavenosti je dům připraven generovat stabilní příjmy jak v sezóně, tak i během zimních měsíců.

Dispozice domu:

Přízemí:

Apartmán 4: 42,36 m² – studio s koupelnou a terasou

Apartmán 5: 82,26 m² – garsonka s možností přestavby, terasa

Skladovací prostor: 2 m²

1. patro:

Apartmán 2: 39,15 m² – 1 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, terasy

Apartmán 3: 38,64 m² – 1 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, terasa

2. patro:

Apartmán 1: 44,45 m² – 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, terasy

Dům je plně vybavený a nabízí celkovou kapacitu pro 22 osob. Ceny pronájmu se pohybují mezi 75 € až 100 € za noc, v závislosti na velikosti apartmánu.

Pag je krásné město známé svou historickou architekturou, krajinnými krásami a čistými plážemi. Je oblíbenou turistickou destinací, která nabízí návštěvníkům nejen odpočinek, ale také bohaté kulturní zážitky. Díky své výhodné poloze se Pag snadno dostane na seznam nejlepších míst pro investici do nemovitosti u moře.

Chorvatsko je atraktivní destinací pro investice do nemovitostí díky svému stabilnímu turistickému ruchu a krásnému pobřeží. Chorvatsko nabízí jedinečné příležitosti pro ty, kteří hledají nejen relaxaci u moře, ale také stabilní příjmy z turistického pronájmu. Pag se svými plážemi a přístavem je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní nemovitost u moře s výborným potenciálem růstu.

S našimi rozsáhlými zkušenostmi v oblasti nemovitostí v Chorvatsku nabízíme kompletní servis při koupi nemovitostí u moře. Naše nabídka zahrnuje apartmány, vily a domy v různých cenových kategoriích a lokalitách. Na základě vašich požadavků vám pomůžeme najít tu pravou nemovitost přesně podle vašich představ.

Pokud vás tento dům zaujal nebo hledáte jinou nemovitost, neváhejte nás kontaktovat.

Počet podlaží
3
Dispozice
jiný
Výhled na moře
Ano
Plocha
420 m2
Pozemek
326 m2
Užitná plocha
179 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
100 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
1 km
Lékař
1 km
Kavárna
490 m
Restaurace
230 m
Bar
480 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00