Prodej apartmánů v luxusním komplexu s výhledem na Porto Novi, Djenovići - Herceg Novi, Černá Hora

Djenovići, Černá Hora – ID 14571
500 000 € ≈ 12 557 500 Kč
Plocha 71 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/5
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme prodej exkluzivních apartmánů v novém luxusním komplexu v Djenovići, jen kousek od prestižního přístavu Porto Novi. Tento komplex se skládá z pěti pětipodlažních vil s celkovým počtem 17 apartmánů a 5 luxusních penthousů. Velikosti apartmánů se pohybují od 71,2 m² do 156 m², a všechny disponují jedinečným výhledem na moře a Porto Novi. Většina apartmánů má prostorné terasy. Apartmány jsou nezařízené, ale vybavené klimatizací, podlahovým vytápěním (v kuchyni a koupelně), sanitární technikou a potřebným nábytkem v koupelně. Součástí ceny apartmánů je také instalace kuchyně s vestavěnými spotřebiči, jako jsou lednice, elektrický sporák, trouba, myčka nádobí a kávovar. Penthousy navíc zahrnují vířivku.

Tento luxusní komplex nabízí mnoho výhod, včetně výhledů na Jaderské moře a snadného přístupu k přístavu Porto Novi. V rámci komplexu jsou k dispozici exkluzivní služby a vybavení, které zahrnují vyhřívaný venkovní bazén, fitness centrum, saunu, hammam, dětské hřiště, hernu s kulečníkem a ping-pongem, relaxační zónu s masážními křesly a další služby, jako je kadeřnictví, masážní salon, vinařský bar a karaoke zóna. Některé služby jsou zahrnuty v ceně, zatímco za jiné (jako je kadeřnictví a masáže) se platí zvlášť. Rezidenti mají také k dispozici bezplatné parkování v komplexu a možnost zakoupení garáže. WIFI je zdarma po celém areálu.

Djenovići, nedaleko Herceg Novi, je krásné přímořské město známé svou klidnou atmosférou a blízkostí k luxusnímu přístavu Porto Novi. Město se nachází v zálivu Boka Kotorska, jednom z nejkrásnějších míst na Jadranu, a nabízí bohaté možnosti pro vodní sporty, procházky podél pobřeží a relaxaci v nedalekých kavárnách a restauracích. Blízkost k Herceg Novi poskytuje snadný přístup k historickým památkám, trhům a kulturním akcím.

Černá Hora je oblíbená destinace díky svým nádherným plážím, horám a kulturním pokladům. Místní příroda a středomořské klima dělají z této země ideální místo pro dovolenou i trvalé bydlení. Díky rozvíjející se infrastruktuře a investičním příležitostem je Černá Hora vyhledávaným místem pro zahraniční investory. Region Boka Kotorska je zvláště atraktivní díky své blízkosti k Chorvatsku a Dubrovníku, čímž nabízí snadný přístup do dalších významných turistických destinací.

Naše realitní kancelář nabízí komplexní služby při nákupu nemovitosti v Černé Hoře. Poskytujeme právní poradenství, pomoc s veškerými formálními kroky a zajištění pohodlného procesu koupě. Díky našim zkušenostem a zaměření na nemovitosti u moře vám pomůžeme najít ideální nemovitost přesně podle vašich potřeb. Pokud hledáte apartmán v exkluzivním komplexu s výhledem na Jaderské moře, kontaktujte nás a rádi vám poskytneme více informací.

Podlaží
1
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
71 m2
Užitná plocha
70 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00