Na prodej luxusní byt s bazénem v Bilice, Šibenik – Přízemí s vlastním vstupem

Šibenik, Bilice, Chorvatsko – ID 14773
379 000 € ≈ 9 577 330 Kč
Plocha 134 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/2
Moře 400 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt v přízemí novostavby v klidné lokalitě Bilice, jen pár minut od Šibeniku.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení v přírodním prostředí, ale s výbornou dostupností do města – do centra Šibeniku se dostanete za méně než 10 minut jízdy. Byt kombinuje komfort, eleganci a vysokou kvalitu stavby s luxusním vybavením.

Byt S1 o celkové čisté užitné ploše 134,80 m² je rozdělen na dvě podlaží – podzemní a přízemní. Podzemní část (35,83 m²) zahrnuje prostornou skladovací místnost a strojovnu. Přízemí (98,97 m²) se skládá z chodby, dvou ložnic, z nichž jedna má vlastní koupelnu a šatnu, druhé koupelny, prádelny a prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyní a jídelním koutem. Z obývacího pokoje je přístup na krytou terasu s elektrickou pergolou, která vede k soukromému bazénu o ploše 27 m², a k zahradě vybavené letní kuchyní a venkovní sprchou s teplou vodou. K bytu náleží dvě parkovací místa.

Při stavbě byly použity nejmodernější materiály a technologie pro zajištění vysokého standardu bydlení. Okna a dveře jsou vyrobeny z hliníkových profilů nejnovější generace s trojskly, která mají UV ochranu, a elektrickými roletami. Fasáda domu je izolována kamennou vlnou o tloušťce 10 cm. Ve všech prostorách je instalováno podlahové vytápění a chlazení na vodní bázi, které zajišťuje optimální komfort po celý rok. Provedení podlah zahrnuje luxusní keramiku značky „Florim“ a schodiště je obloženo masivním dubovým dřevem.

Apartmán je vybavený kuchyní značky DOIMO CUCINE s moderními spotřebiči, vestavěnými skříněmi a kvalitním nábytkem na míru v celém bytě. Na střeše jsou instalovány fotovoltaické panely s výkonem 3,69 kW a příprava pro solární kolektory a elektrické radiátory v koupelnách. Bazén je vybaven systémem elektrolýzy pro čištění vody, hydromasážními tryskami a vysoce kvalitními keramickými dlaždicemi v béžové barvě, které vytvářejí příjemný tyrkysový odstín vody.

V objektu je k dispozici také druhý byt (S2) o čisté ploše 103,42 m², který se nachází v 1. patře a nabízí podobné vybavení. Je možné jednat o koupi celého objektu.

Bilice jsou klidné přímořské město poblíž národního parku Krka a jezera Prokljan, které je spojeno s řekou Krka a Jaderským mořem. V městečku se nachází malý přístav pro lodě, což je ideální pro milovníky jachtingu a vodních sportů. Bilice nabízí skvělou dopravní dostupnost – dálnice je vzdálena jen několik minut jízdy, zatímco letiště Zadar a Split jsou ve vzdálenosti přibližně 50 km.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvte prohlídku této luxusní nemovitosti! Tato vila představuje ideální investici pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti moře a města.

Podlaží
1
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
134 m2
Užitná plocha
125 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00