Moderní, zařízený penthouse se střešní terasou a bazénem v Bibinje

Bibinje, Chorvatsko – ID 14501
Plocha 201 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 100 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní podkrovní apartmán se střešní terasou a bazénem, který se nachází ve druhém patře novostavby v Bibinje. Tento apartmán je orientován na západ a je situován jen 100 metrů od moře a 400 metrů od centra města, což nabízí perfektní kombinaci klidu a dostupnosti všech služeb.

Apartmán se skládá z chodby, kuchyně spojené s jídelnou a obývacím pokojem, dvou ložnic, dvou koupelen a lodžie. Vnitřní schodiště vede na střešní terasu o rozloze 100 m², kde se nachází bazén o velikosti 20 m². Ze střešní terasy i z apartmánu je nádherný výhled na moře. Celková užitná plocha apartmánu včetně příslušenství je 201,37 m², ke kterému patří také parkovací místo před domem a komora na střešní terase.

Tento apartmán je ideální pro ty, kteří hledají luxusní bydlení u moře s veškerým komfortem. Bazén a velká terasa poskytují možnost relaxace a užívání si výhledů na Jadran. Blízkost pláže a centra města z něj činí skvělou volbu pro rodinné bydlení i investici do turistického pronájmu. Navíc při koupi této nemovitosti není nutné platit daň z nabytí nemovitosti, což představuje další finanční výhodu.

Budova je postavena z kvalitních materiálů, má betonové stěny a je opatřena tepelnou izolací (10 cm polystyren). Okna jsou vyrobena z PVC a hliníku, opatřena třívrstvým sklem a elektrickými žaluziemi. Podlahy jsou pokryty kvalitní dlažbou. V apartmánu jsou instalovány 3 klimatizace, v obývacím pokoji a ložnicích. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním. Vstupní dveře jsou proti vloupání a protipožární.

Bibinje je malebné město na jihovýchod od historického Zadaru, které nabízí více než 4 km pobřeží s krásnými promenádami a plážemi. Bibinje je ideálním místem pro ty, kteří chtějí kombinovat relaxaci u moře s aktivním životním stylem. V okolí najdete ideální podmínky pro cykloturistiku, plachtění, potápění a další sporty. Město nabízí mnoho restaurací s místními specialitami, kavárny a obchody, což zajišťuje komfortní bydlení jak pro místní obyvatele, tak pro turisty.

Bibinje je také domovem Mariny Dalmacija, jednoho z největších přístavů na Jadranu, který láká milovníky jachtingu z celého světa.

Naše společnost Mojenemovitostumore vám poskytne kompletní realitní servis a asistenci při výběru a koupi vaší vysněné nemovitosti. Specializujeme se na luxusní nemovitosti v Chorvatsku a díky našim zkušenostem vám pomůžeme najít perfektní apartmán či dům u moře, který splní vaše představy.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky této jedinečné nemovitosti

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
201 m2
Užitná plocha
80.13 m2
Terasa
100.09 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
1 km
Lékař
600 m
Kavárna
750 m
Restaurace
110 m
Bar
420 m
Škola/školka
210 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00