Krásný apartmán s výhledem na moře pouhých 30 metrů od písečné pláže v Rogoznici, Chorvatsko.

Rogoznica, Chorvatsko – ID 14592
290 000 € ≈ 7 351 500 Kč
Plocha 63 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 30 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji pohodlný apartmán o celkové ploše 63 m², který se nachází ve druhém patře budovy, jen pár kroků od pláže a v těsné blízkosti centra města Rogoznica.

Tento apartmán zahrnuje 2 ložnice, kuchyň spojenou s obývacím pokojem, koupelnu a terasu, ze které je nádherný otevřený výhled na moře.

K apartmánu také náleží parkovací místo. Apartmán je nabízen s kompletním nábytkem a vybavením, což z něj činí ideální volbu pro okamžité užívání.

Vlastnictví apartmánu v Rogoznici vám poskytne klidné prostředí přímořského letoviska, kde si můžete užívat krásy Jaderského moře každý den. Blízkost pláže a centra města umožňuje snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti, restauracím, kavárnám a obchodům. Nemovitost je také skvělou investicí do turistického pronájmu díky rostoucí poptávce po ubytování v této atraktivní destinaci.

Rogoznica je malebné městečko na pobřeží Jaderského moře v regionu Dalmácie, které se nachází v blízkosti měst Šibenik a Split. Je ideálním místem pro relaxační pobyt u moře s krásnými plážemi, přírodními zátokami a bujnou zelení v okolí. Město je známé také svým přístavem a malebným historickým centrem s tradičními uličkami, kde můžete objevovat chorvatskou kulturu a pohostinnost. Rogoznica nabízí široké možnosti vodních sportů, potápění a procházek po krásné přírodě.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější destinace na pobřeží Jaderského moře, a to díky svým krásným plážím, průzračnému moři a bohaté historii. Nabízí ideální podmínky pro turistiku, plachtění, potápění a další rekreační aktivity. Chorvatsko je také známé svou výbornou gastronomií a přátelskými obyvateli. Investice do nemovitosti v Chorvatsku je atraktivní nejen pro vlastní užívání, ale také pro pronájem díky stále rostoucí poptávce po rekreačních objektech.

Naše realitní kancelář poskytuje kompletní servis při nákupu nemovitosti v Chorvatsku. Pomůžeme vám nejen s výběrem ideálního apartmánu nebo domu, ale také se zajištěním veškeré dokumentace a právními službami. Specializujeme se na prodej nemovitostí u moře a nabízíme široký výběr apartmánů, vil a pozemků v těch nejkrásnějších lokalitách po celém pobřeží. Kontaktujte nás a my vám pomůžeme najít vaši vysněnou nemovitost.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
63 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00