Apartmán ve 2. řadě u moře ve Vinjerac, novostavba, přízemí

Posedarje, Chorvatsko – ID 13309
245 500 € ≈ 6 173 098 Kč
Plocha 84 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 45 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme velmi pěkný apartmán k prodeji ve 2. řadě u moře v krásném Vinjeracu, nedaleko Zadaru. Moře je pouhých 45 m od budovy, a byt nabízí částečný výhled na moře. Krajina a panoramata obklopující tuto nemovitost jsou okouzlující.

Jedná se o apartmán v přízemí s dispozicí pokojů, která zahrnuje chodbu, dvě ložnice, koupelnu, komoru, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a zastřešenou terasu.

Čistá užitná plocha popsaných místností bytu s terasou je 66,64 m². K bytu dále náleží zahrada o rozloze 76,48 m² a parkovací stání.

Celková čistá plocha bytu s parkovacím stáním a zahradou je 84,66 m².

Výhodou pro kupujícího je, že se při koupi této nemovitosti neplatí daň z nemovitosti.

Tato nemovitost se nachází ve velmi klidné lokalitě, vzdálenost od centra města je 500 m. Konstrukce byla provedena z cihelného termobloku. Na zateplení fasády byl použit polystyren o tloušťce 10 cm. Podlahové krytiny v celém bytě tvoří keramická dlažba. Okna jsou vyrobena z PVC materiálu se sítěmi proti hmyzu a žaluziemi. V koupelně je instalováno elektrické podlahové vytápění. Obývací pokoj a ložnice jsou klimatizovány. Vstupní dveře bytu jsou proti vloupání a protipožární.

Předpokládá se energetický průkaz A.

Vinjerac je malé, malebné dalmatské městečko ležící v subvelebitském kanálu, jen třicet kilometrů severně od Zadaru, největšího města v regionu, a několik minut jízdy od soutoku Maslenica a Posedarje, vstupu do dálnice Záhřeb-Split. Je obklopeno většinou chorvatských národních parků a přírodních parků: Paklenica (8 km), Kornati (40 km), Plitvická jezera (80 km), Krka (80 km), Vranské jezero (55 km), vodopády řeky Zrmanje (25 km). Středomořské klima, křišťálově čisté moře a směs horského a mořského vzduchu jsou zvláště léčivé pro každý organismus.

Pokud tento byt nesplňuje vaše představy, rádi vám pomůžeme najít nemovitost přesně podle vašich požadavků. Nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů v různých cenových kategoriích a lokalitách. Kontaktujte nás a sdělte nám své preference – postaráme se o vše ostatní.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky této výjimečné nemovitosti.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
84 m2
Užitná plocha
66.64 m2
Terasa
76.48 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00