Apartmán na prodej v Medulinu – ideální pro rodinné bydlení nebo investici do turistického pronájmu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14535
148 500 € ≈ 3 729 578 Kč
Plocha 54 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/2
Moře 600 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji moderní apartmán, který se skládá z předsíně, prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelnou, dvou ložnic, koupelny a terasy. K apartmánu náleží parkovací stání ve dvoře domu, což zvyšuje jeho pohodlí a praktičnost. Tento byt je ideální volbou pro rodinné bydlení díky své poloze v blízkosti školky, školy a veškeré občanské vybavenosti. Zároveň je skvělou investicí pro turistický pronájem, neboť se nachází v oblíbené turistické destinaci.

Ve stejném domě jsou k dispozici ještě dva menší byty v suterénu.

Menší byt o rozloze 20 m² je k prodeji za cenu 66 tis. eur.

Větší byt o rozloze 28 m² je k prodeji za cenu 81 tis. eur

Tyto byty jsou ideální pro ubytování pracujících nebo pro cestovní ruch. S menší investicí mohou nabídnout skvělý výnos, a to zejména díky jejich umístění v populární lokalitě.

Medulin je jedním z předních center istrijského cestovního ruchu a patří mezi 20 nejznámějších jadranských letovisek. Původně malá rybářská vesnice se dynamicky rozvinula díky výjimečné poloze a mírnému středomořskému klimatu. Medulin nabízí poklidnou atmosféru a nádhernou krajinu, ale zároveň i bohatou nabídku pro aktivní dovolenou, zahrnující různé vodní sporty i další rekreační aktivity, což z něj činí ideální destinaci pro návštěvníky po celý rok.

Pokud vás tato nabídka zaujala, nebo máte specifické požadavky na nemovitost, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Podlaží
2
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
54 m2
Užitná plocha
53 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00