Vila na samotě s bazénem a výhledem na ostrovy, Rogoznica

Rogoznica, Chorvatsko – ID 14569
925 000 € ≈ 23 231 375 Kč
Plocha 200 m2
Dispozice 5+kk
Moře 1 500 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji luxusní vilu na jedinečném místě v Rogoznici, která poskytuje maximální soukromí a neuvěřitelné výhledy na okolní ostrovy.

Tato moderní vila, postavená v roce 2022, se rozkládá na pozemku o rozloze 444 m² a poskytuje obytnou plochu 196 m².

Kromě samotné vily se nabízí i sousední parcela o velikosti 3073 m², což poskytuje možnost další investice nebo rozšíření soukromí.

Vila disponuje čtyřmi prostornými ložnicemi a čtyřmi elegantními koupelnami. Otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyně umožňuje přímý přístup na terasu s bazénem a venkovním grilem, což vytváří ideální prostor pro relaxaci a rodinná setkání. Na pozemku se nachází bazén o velikosti 35 m², prostorný zahradní prostor o rozloze 281 m² a tři parkovací místa.

Technické vybavení zahrnuje podlahové vytápění, klimatizaci, vyhřívaný bazén, elektrickou bránu, kamerový systém a alarm, vše s energetickým certifikátem třídy A+.

Dům je kompletně zařízený moderním nábytkem a vybavením, včetně kvalitních matrací značky Serta® a koupelen s walk-in sprchami.

Tato vila nabízí jedinečnou kombinaci luxusu, klidu a blízkosti přírody. Vynikající lokalita, jen pár minut od Rogoznice, je ideální pro ty, kteří hledají odpočinek a zároveň přístup ke všem moderním vymoženostem. Blízkost moře a výhled na ostrovy dělají z této nemovitosti ideální místo pro trvalé bydlení nebo prázdninovou rezidenci.

Rogoznica je malebné přímořské město v srdci Dalmácie, které se pyšní krásnými plážemi, čistým mořem a klidným prostředím. Je oblíbeným cílem pro milovníky jachtingu, vodních sportů a rodinných dovolených. Díky svému klidu a přírodní kráse je Rogoznica ideální lokalitou pro ty, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta a přitom chtějí být blízko historických památek, nákupních možností a kulturních akcí v nedalekých městech.

Naše realitní kancelář se specializuje na prodej luxusních nemovitostí u moře a poskytujeme kompletní právní a technický servis. Rádi vám pomůžeme nejen s výběrem ideální nemovitosti, ale také s celým procesem převodu vlastnictví. Pokud hledáte investici v atraktivní lokalitě s vysokým potenciálem, neváhejte nás kontaktovat.

Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
200 m2
Pozemek
444 m2
Užitná plocha
196 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
110 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00