Sunny Side Spa & Conference: Exkluzivní Komplex s Výjimečnou Infrastrukturu, Bečići

Becici, Černá Hora – ID 12545
517 454 € ≈ 12 962 223 Kč
Plocha 94 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 6/9
Moře 1 600 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Sunny Side Spa & Conference je jedinečný komplex s vynikající polohou a působivou infrastrukturou. Nachází se jen 7-8 minut chůze od pláže Becici, jedné z nejlepších pláží v Černé Hoře. Procházka k moři vede příjemnou cestou lesem, podél potůčku, bez strmých svahů. Pláž Becici je oceněna modrou vlajkou, což z ní činí jednu z nejčistších pláží v Evropě.

Ubytování v tomto komplexu je srovnatelné s ubytováním v hotelu nejvyšší úrovně. Personál je neustále přítomen a zajišťuje čisté ručníky, úklid sauny a bazénu, a také udržuje čistotu v posilovně. V komplexu platí pravidla chování, která zajišťují ticho v nočních hodinách. Párty u bazénu a jiné nepříjemné události, které by mohly narušit komfort ostatních obyvatel, jsou vyloučeny. Komplex také nabízí hernu pro děti.

Komplex Sunny Side Resort & Spa nabízí veškeré vybavení pro váš komfort:

Venkovní bazén

Vnitřní bazén

První Spa: sauna a parní lázeň

Druhé Spa: sauna, parní lázeň a masážní místnost

Fitness centrum s kardio a silovým tréninkovým vybavením

Lekce jógy a vodního aerobiku

Relax zóna s lehátky

Recepce 24 hodin denně

Multifunkční konferenční/coworkingová místnost

Masážní místnosti

Pláž Becici je známá svým jemným pískem a průzračně čistou vodou. Je ideálním místem pro rodiny s dětmi, milovníky vodních sportů i ty, kteří hledají relaxaci u moře. V okolí najdete různé restaurace, kavárny a obchody, které uspokojí všechny vaše potřeby.

Sunny Side Spa & Conference představuje ideální místo pro ty, kteří hledají luxusní ubytování s kompletními službami a zároveň chtějí být v blízkosti jedné z nejkrásnějších pláží v Černé Hoře. Tento komplex nabízí harmonii komfortu, klidu a moderní infrastruktury, což z něj činí perfektní volbu pro vaši dovolenou nebo dlouhodobý pobyt.

Podlaží
6
Počet podlaží
9
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
94 m2
Užitná plocha
93 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00