Prodej luxusního penthouse s výhledem na moře v Primoštenu – Kompletně zařízený, s garáží a výtahem

Primošten, Chorvatsko – ID 14481
435 000 € ≈ 11 027 250 Kč
Plocha 90 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji krásný penthouse na jedinečné lokalitě v Primoštenu. Tento moderní byt je umístěn ve stavebně nové rezidenční budově, která byla dokončena před dvěma lety, což zajišťuje novostavbu v perfektním stavu. Penthouse se nachází ve vyšším patře budovy s výtahem, což zvyšuje komfort bydlení.

K bytu náleží prostranné garážové stání, což je v Primoštenu opravdova vzácností.

Byt má celkovou plochu 90 m² a skládá se z vstupní haly, dvou ložnic, koupelny, dvou teras a obývacího pokoje propojeného s kuchyní.

Všechny místnosti jsou plně vybavené a zařízené moderním nábytkem, takže byt je připraven k okamžitému užívání. Vše je nové a v perfektním stavu.

Jednou z největších předností tohoto penthouse je úchvatný výhled. Z terasy a dokonce i z obývacího pokoje a kuchyně si můžete vychutnat otevřený výhled na moře, ostrovy a Primošten.

Tento pohled je skutečně výjimečný a nelze jej nikdy zastínit.

Tento penthouse nabízí nejen luxusní bydlení, ale také skvělou investiční příležitost. Primošten je jednou z nejoblíbenějších destinací na chorvatském pobřeží díky svým krásným plážím, křišťálově čistému moři a jedinečné atmosféře. Výjimečný výhled na Jadranské moře a ostrovy zaručuje, že tato nemovitost bude vždy atraktivní jak pro majitele, tak pro možné nájemce.

Primošten je malebné přímořské městečko ležící mezi Šibenikem a Splitem, známé svou krásnou přírodou, čistým mořem a bohatou historií. Město nabízí mnoho restaurací, kaváren a pláží, které jsou ideální pro rekreaci a odpočinek. Blízkost historických památek a výborná dostupnost z okolních měst dělají z Primoštenu ideální místo pro trvalé bydlení nebo dovolenou.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní realitní servis. Specializujeme se na luxusní nemovitosti na chorvatském pobřeží a jsme připraveni vám pomoci najít ideální nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. Zajistíme vám bezproblémový průběh transakce a pomůžeme s veškerou právní a administrativní agendou.

Pokud vás tento penthouse v Primoštenu zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají luxusní bydlení s výhledem na moře

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
90 m2
Užitná plocha
85 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00