Moderní dvoupokojový apartmán s výhledem na moře v novostavbě, Privlaka

Privlaka, Chorvatsko – ID 14529
176 000 € ≈ 4 426 400 Kč
Plocha 48 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 120 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji moderní dvoupokojový apartmán o celkové ploše 48,52 m², který se nachází v 1. patře novostavby s osmi bytovými jednotkami ve vile s nádherným výhledem na moře. Tento prostorný a prakticky uspořádaný apartmán zahrnuje chodbu, ložnici, koupelnu, kuchyň s jídelním koutem a obývací pokoj, který je propojen s lodžií, kde si můžete užívat výhled na moře.

Apartmán disponuje parkovacím místem před budovou. Díky kvalitnímu provedení budovy z cihlových termobloků s termoizolační fasádou o tloušťce 10 cm, a podlahovému vytápění, je tato nemovitost vhodná pro celoroční bydlení. Klimatizace je instalována jak v ložnici, tak v obývacím pokoji. PVC okna s elektrickými roletami a sítěmi proti hmyzu zajišťují pohodlí a bezpečnost, zatímco vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární. Apartmán se nachází 120 m od moře a 2 km od centra Privlaky, což z něj dělá ideální místo jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační pobyty. Očekává se, že apartmán obdrží energetický certifikát třídy A.

Vlastnictví nemovitosti u moře v Privlace nabízí jedinečnou příležitost k investici. Privlaka je vyhledávaným místem pro relaxační pobyty u moře díky čistým plážím, mělkým zálivům a nádhernému výhledu na okolní krajinu. Příjemné klima, možnost plachtění, surfování či pěší turistiky, to vše dělá z této lokality ideální destinaci pro milovníky sportu a aktivního odpočinku.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko situované na krásném písečném poloostrově, pouhých 15 minut jízdy od Zadaru a poblíž historického města Nin. Je známá svým čistým mořem a dlouhými písečnými plážemi, které vytváří perfektní podmínky pro klidnou rodinnou dovolenou. Ve městě najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, pošty a zdravotního střediska. Je to také skvělé místo pro ty, kteří se chtějí věnovat vodním sportům nebo jednoduše užít poklidné prostředí středomořského života.

Pokud vás tento apartmán zaujal nebo hledáte nemovitost podle vlastních představ, neváhejte nás kontaktovat. Mojenemovitostumore vám pomůže najít ideální domov nebo investiční příležitost v krásné lokalitě, která splní všechny vaše představy.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
48 m2
Užitná plocha
46.02 m2
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00