Atraktivní stavební pozemek s výhledem na moře – Primošten, Chorvatsko

Primošten, Chorvatsko – ID 14521
180 000 € ≈ 4 563 000 Kč
Plocha 870 m2
Moře 2 000 m
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 43 x 20 m, který se nachází pouhých 2000 metrů od moře v oblíbené turistické destinaci Primošten. Pozemek je rovinného tvaru, což výrazně snižuje náklady na výkopové práce a přípravu terénu pro stavbu.

Pozemek má výborný přístup po asfaltové cestě a v bezprostřední blízkosti jsou dostupné elektřina a voda. Díky své poloze a výhledu na moře je tento pozemek ideální pro výstavbu rekreačního domu nebo turistického zařízení, což představuje skvělou investiční příležitost v této rychle se rozvíjející oblasti.

Tento stavební pozemek nabízí výhled na moře, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří hledají klidné místo pro stavbu domu k rekreaci či turistické využití. Primošten je oblíbeným cílem pro turisty, což zvyšuje potenciál pro krátkodobé pronájmy. Navíc rovinný terén eliminuje potřebu nákladných terénních úprav, což přispívá ke snížení nákladů na výstavbu.

Primošten je jednou z nejkrásnějších lokalit na Jadranském pobřeží, známý svými historickými uličkami, krásnými plážemi a čistým mořem. Tato lokalita nabízí vynikající turistickou infrastrukturu, ale zároveň si zachovává klid a autentickou atmosféru dalmatského pobřeží. Primošten je ideální destinací pro ty, kteří hledají relaxaci i aktivní dovolenou, a je snadno dostupný z větších měst jako Šibenik nebo Split.

Chorvatsko je oblíbenou destinací pro nákup nemovitostí díky svému stabilnímu trhu a krásnému pobřeží. Oblasti jako Primošten jsou atraktivní nejen pro vlastní bydlení, ale i jako investice díky vysoké poptávce po turistickém ubytování během letní sezóny. Chorvatsko nabízí kvalitní infrastrukturu a je snadno dostupné z celé Evropy, což z něj činí výbornou volbu pro zahraniční investory.

Naše realitní kancelář Mojenemovitostumore vám poskytne komplexní servis při nákupu pozemků a nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost, zajistíme všechny formality a budeme s vámi po celou dobu procesu nákupu.

Kontaktujte nás pro více informací o tomto stavebním pozemku nebo dalších atraktivních nabídkách nemovitostí v Chorvatsku

Výhled na moře
Ano
Plocha
870 m2
Obchod
1 km
Lékař
9 km
Kavárna
2 km
Restaurace
1 km
Bar
2 km
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00