Apartmány v novém komplexu se Spa a bazénem v Pržnu, Budva

Przno, Černá Hora – ID 12625
162 000 € ≈ 4 037 850 Kč
Plocha 45 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 250 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji apartmány v komplexu s bazénem ve městě Pržno, v obci Budva. Byty jsou k dispozici na všech patrech a všechny mají výhled na moře.

Jedno ložnicové byty mají rozlohu 45 m², dvou ložnicové byty mají rozlohu 57 m². Je zde možnost zakoupení parkovacího místa v podzemní garáži.

Komplex bude mít venkovní bazén, saunu a posilovnu. V docházkové vzdálenosti od apartmánu se nacházejí obchody, kavárny, restaurace a všechny důležité instituce.

Apartmán je vzdálen jen 250 m od moře.

Pržno je malebné pobřežní městečko nacházející se v blízkosti Budvy. Toto místo je známé svými krásnými plážemi, křišťálově čistou vodou a příjemným středomořským klimatem. Pržno nabízí klidné a relaxační prostředí, ideální pro dovolenou nebo trvalé bydlení. Město je obklopeno nádhernou přírodou a nabízí množství možností pro volnočasové aktivity, jako je pěší turistika, plavání a objevování okolních přírodních krás. Blízkost Budvy poskytuje snadný přístup k dalším kulturním a společenským atrakcím.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
45 m2
Užitná plocha
44 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00