Apartmán v první linii u moře – Zadar, Diklo – Novostavba, výhled na moře

Zadar, Chorvatsko – ID 12132
350 000 € ≈ 8 713 250 Kč
Plocha 75 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 30 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na prodej je byt v novostavbě na mimořádně atraktivní lokalitě – v první linii u moře v Zadaru – v Diklu. Z bytu je nádherný výhled na moře.

Jedná se o byt na 1. patře. Dispozice zahrnuje chodbu, 2 ložnice, koupelnu, WC, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a lodžii. Čistá užitná plocha popsaných místností činí 68,82 m2. K bytu dále patří jedno parkovací místo v podzemní garáži.

Celková čistá plocha bytu s parkovacím místem činí 75,69 m2.

Celkem v budově je 6 bytových jednotek.

Výhodou při koupi této nemovitosti je, že kupující neplatí daň z převodu nemovitosti.

V ceně je zahrnutý kompletní nábytek v bytě.

Stavba je provedena z cihelného tepelného bloku. Fasádní tepelná izolace je 10 cm polystyrenu. Podlahové krytiny jsou dlaždice. Okna jsou hliníková s trojsklem, elektrickými roletami a ochranou proti hmyzu. Klimatizace je instalována v obývacím pokoji a ložnicích. Vstupní dveře bytu jsou protiprovlakové a protipožární.

Diklo je městská čtvrť Zadaru, která se nachází u moře a je známá svými vilami a soukromými penziony. Jedna z nejkrásnějších čtvrtí v Zadaru, díky své vynikající poloze je stejně vhodná pro život jako i pro letní dovolenou nebo turismus. V blízkosti se nachází krásné pláže, sportovně-rekreační zařízení, mnoho restaurací a kaváren. Diklo je dobře napojeno na veřejnou dopravu a snadno dostupné.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
75 m2
Užitná plocha
68.82 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00