Zařízený apartmán v podkroví, Biograd na Moru

Biograd na Moru, Chorvatsko – ID 14530
160 000 € ≈ 4 047 200 Kč
Plocha 62 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 700 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji prostorný a moderně zařízený byt o čisté užitné ploše 59,31 m², který se nachází ve třetím patře budovy v atraktivní lokalitě Biograd na Moru. Byt se skládá z chodby, komory, dvou ložnic (jedna s vlastní koupelnou), druhé koupelny, kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje a prostorné terasy. Díky parkovacímu místu, které k bytu náleží, se celková čistá plocha zvyšuje na 62,41 m².

Byt se nachází pouhých 700 m od moře a 900 m od centra města, což zajišťuje snadný přístup k pláži i do městského života. Budova je postavena z kvalitních materiálů, cihlová konstrukce a dlažba na podlahách zajišťují dlouhou životnost a snadnou údržbu. PVC okna s moskytiérami a klimatizační jednotky v obývacím pokoji i ložnici přispívají k pohodlí během celého roku. Bezpečnostní a protipožární vstupní dveře jsou dalšími benefity tohoto moderního bytu. Budova je napojena na kompletní infrastrukturu.

Biograd na Moru je malebné město, známé svou bohatou historií, kulturním dědictvím a krásnými plážemi. Díky své strategické poloze je oblíbenou destinací jak pro turisty, tak pro ty, kteří hledají trvalé bydlení. Blízkost tří národních parků – Paklenica, Kornati a Krka, stejně jako přírodních parků Telašćica a Vranské jezero, dělá z Biogradu ideální místo pro milovníky přírody a outdoorových aktivit. Město nabízí také skvělé možnosti pro námořní turistiku a je výbornou volbou pro ty, kdo touží po klidném životě u moře s výbornou dostupností všech služeb.

Pokud hledáte investiční příležitost nebo ideální bydlení v klidné a přesto dobře vybavené lokalitě, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací a zorganizujeme prohlídku tohoto atraktivního bytu.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
62 m2
Užitná plocha
59.31 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00