Útulný a plně zařízený apartmán s částečným výhledem na moře v Medulinu

Medulin, Medulin, Chorvatsko – ID 14525
152 900 € ≈ 3 876 015 Kč
Plocha 49 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/3
Moře 500 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji zařízený apartmán na klidném místě v oblíbeném letovisku Medulin.

Tento apartmán se nachází ve 3. patře vícebytového domu a disponuje velmi funkčním uspořádáním s možností dalšího využití prostoru díky vysokým stropům, které umožňují přidání galerie nebo dalších úložných prostor.

Dispozice apartmánu zahrnuje chodbu, koupelnu, ložnici, kuchyni spojenou s jídelnou a obývací pokoj s přímým vstupem na terasou, odkud je částečný výhled na moře. K apartmánu náleží parkovací místo před budovou (11 m²) a sklep v přízemí budovy, což poskytuje dostatek prostoru pro úložné potřeby. Apartmán je plně zařízený a připravený k okamžitému nastěhování.

Tento apartmán nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností ke všem důležitým službám – v bezprostřední blízkosti se nacházejí obchody, restaurace, pláže a sportovní zařízení. Archeologický park Vižula je vzdálen pouze 400 metrů, což je skvělou volbou pro milovníky historie a přírodních krás. Díky svému umístění je tento apartmán ideální pro trvalé bydlení nebo letní rekreaci s částečným výhledem na moře a snadným přístupem k plážím.

Medulin je jedno z nejvyhledávanějších turistických měst na Istrijském poloostrově, které nabízí bohaté možnosti pro rekreaci i kulturní vyžití. Město je známé svými dlouhými plážemi a čistým mořem, což z něj činí oblíbenou destinaci pro milovníky vodních sportů jako jsou plachtění, potápění a další. Medulin je také proslulý svou příjemnou atmosférou, širokou nabídkou sportovních aktivit a kvalitní infrastrukturou. Najdete zde mnoho restaurací, kaváren a obchodů, které poskytují vše potřebné pro pohodlný a aktivní život.

Chorvatsko je ideální destinací pro nákup nemovitostí u moře díky krásnému pobřeží, stabilnímu trhu a vysoké poptávce po turistickém ubytování. Istrijský poloostrov je zvláště oblíbený pro své přírodní krásy, bohatou historii a kvalitní životní styl.

S námi získáte odborné poradenství a kompletní servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít ideální apartmán nebo dům podle vašich představ a zajistíme, aby celý proces proběhl hladce a bez starostí. Naše dlouholeté zkušenosti vám zajistí profesionální podporu od první prohlídky až po převod nemovitosti.

Kontaktujte nás pro více informací nebo pro sjednání prohlídky tohoto krásného apartmánu v Medulinu.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
49 m2
Užitná plocha
47 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00